Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe site reprezinta acordul dumneavoastra pentru folosirea cookie-urilor. Vezi informatii aici

×

Pelerinaje

Pelerinajele sunt adevarate calatorii pentru suflet. Simtim, iar asta ne defineste ca oameni. Invatam, iar acest lucru ne ajuta sa urcam treapta cu treapta catre autocunoastere. Cultura religioasa este un stalp puternic al societatii. Istoria si valorile religiilor lumii s-au fundamentat acum mii de ani, dar au valente puternice si in zilele noastre. Un pelerinaj te poate ajuta sa intelegi anumite lucuri care pana acum iti erau straine sau chiar sa ai o alta conceptie despre viata.

Christian Tour iti pune la dispozitie oferte de pelerinaje in cele mai spirituale locuri ale lumii. Organizam plecari cu avionul, dar si cu autocarul si ne asiguram ca o asemenea calatorie se ridica intotdeauna la asteptarile tale. Nazareth, Bethleem, Ierusalim, Drumul Crucii, Biserica Sfantului Mormant, Zidul Plangerii, Manastirea Hozeva sau Raul Iordan sunt doar cateva dintre locurile pe care le poti bifa intr-un pelerinaj organizat in Israel. Grecia, pe de alta parte, ne incanta cu locatii precum Salonic, Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir – Souroti, Sf. Paisie Aghioritul, Complexul Meteora, Manastirea Rila. Descopera traseele preferate si opteaza pentru un pelerinaj care sa iti incante sufletul si inima.