Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe site reprezinta acordul dumneavoastra pentru folosirea cookie-urilor. Vezi informatii aici

×

Conditii oferte circuite

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

Pellerin Plus

5% avans la inscriere
diferenta pana la 25% (inca 20%) pana la 28.02.2019
diferenta de plata cu 21 de zile  inainte de data plecarii

Best Deal

plata integrala la inscriere

Promo

5% avans la inscriere;
diferenta pana la 50% (inca 45%) pana la  28.02.2019
diferenta de plata cu 60 de zile inainte de data plecarii

Standard Plus

5% avans la inscriere
diferenta pana la 25% (inca 20%) pana la 28.02.2019
diferenta de plata cu 21 de zile inainte de data plecarii

Circuite culturale si exotice

Lumea in care traim este plina de surprize, iar o singura viata pare de multe ori insuficienta pentru a bifa pe harta tot ceea ce ne dorim. Daca inima iti bate in ritm de vacanta si traiesti pentru aventura, te afli in locul potrivit.

Christian Tour, una dintre cele mai populare agentii de turism din Romania, este locul unde vei gasi intotdeauna oferte de circuite incredibil de avantajoase. Satisface-ti pofta de calatorie si viziteaza cele mai spectaculoase destinatii turistice din intreaga lume. Preferi sa te incarci de spiritualitatea vacantelor culturale? Opteaza pentru circuite clasice, precum Spania-Portugalia-Maroc, Franta-Belgia-Germania, sau adauga in valiza cu amintiri experiente minunate petrecute in Israel-Iordania, Turcia sau Egipt. Sau poate esti adeptul circuitelor exotice. Cuba, Thailanda, Peru, India, Africa de Sub sau China sunt doar cateva dintre destinatiile unde vei petrece momente unice, de neuitat!

In functie de preferintele tale, iti punem la dispozitie atat circuite culturale cu avionul, cat si cu autocarul. Indiferent de alegerea ta, iti garantam ca nu vei regreta nicio secunda experienta traita. Inarmeaza-te cu energie si cu pofta de vacanta si traieste la maxim fiecare clipa petrecuta. Ghizii turistici pe care Christian Tour ti-i pune la dispozitie se vor asigura ca fiecare obiectiv turistic ti se dezvaluie in intreaga sa insemnatate.

Descopera intreaga oferta de circuite si da startul unei experiente superbe!