Unde se mananca bine in Mamaia? | Christian Tour

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Romania » Unde se mananca bine in Mamaia? | Christian Tour

O vacanta perfecta pe malul marii nu include doar relaxare pe plaja, inot in apa calda a marii si cocktailuri delicioase savurate la diferite terase. Pentru a avea parte de o vacanta de top, este important sa te bucuri de preparate de exceptie, care sa iti incante simturile si papilele gustative.

De aceea, pe langa cele mai bune oferte de cazare Mamaia, noi ti-am pregatit si o lista cu cateva restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi daca ajungi in cea mai populara statiune de pe litoral de la noi din tara.

Dupa cum vei observa, aceasta lista va contine „de toate pentru toti”. Indiferent daca preferi mancarea traditional romaneasca, cea asiatica, libaneza, daca te dai in vant dupa preparatele din peste, carne sau daca esti vegetarian, aici vei gasi ceva care sa te incante. In plus, recomandarile noastre se pliaza pe orice buget, asa ca nu ai de ce sa nu incerci restaurantele propuse.

Descopera unde se mananca bine in Mamaia si, data viitoare cand ajungi intr-una dintre cele mai iubite statiuni de pe litoralul romanesc, vei sti exact unde sa mergi pentru o experienta de 5 stele!

 

Blue Aqua

Restaurantul Blue Aqua este afacerea a doi prieteni. Pe langa preparatele delicioase, aici te vei putea bucura de o terasa cu design cu specific maritim, care iti va deschide pofta de mancare. „Vedetele” acestui restaurant sunt, fara indoiala, preparatele pe baza de peste salbatic de apa dulce, preluat direct de la pescarii romani. Acesta poate fi savurat gatit in sosuri, fript sau la gratar, fiert sau copt.

Hanul cu Peste

Cand intrebi pe cineva unde se mananca bine in Mamaia, de cele mai multe ori vei auzi acelasi nume: Hanul cu Peste. Situat in Mamaia Sat, vis-a-vis de Hanul Piratilor, aici poti savura retete incredibil de gustoase de peste si fructe de mare. In plus, acest restaurant este deschis tot timpul anului, motiv pentru care il poti vizita si in afara sezonului estival.

Nikos Greek Taverna

Daca vrei sa afli unde se mananca bine in Mamaia atat mancare gatita, cat si cea de tip fast food, raspunsul este simplu. In centrul statiunii, esti asteptat la restaurantul Nikos Greek Taverna, unde vei gasi toate preparatele grecesti traditionale.

Deschide-ti pofta de mancare cu ardei kapia, ciuperci umplute cu branza feta, haloumi la gratar, dovlecei prajiti sau copti sau cu o portie generoasa de cartofi prajiti cu branza. Cand vine momentul sa comanzi felul principal, mergi la sigur cu o supa de miel, dar si cu souvlaki, gyros, cu un platou mix grill, cu coaste de miel sau cu bifteki.

Restaurant Voila

Recunoscut pentru faptul ca ofera sushi de calitate superioara, dar si pentru atmosfera de exceptie, restaurantul Voila iti poate satisface pana si cele mai pretentioase fantezii culinare. Totodata, acesta este singurul restaurant din zona care combina 3 mari bucatarii: libaneza, japoneza si internationala. Tot aici, te poti relaxa cu o narghilea parfumata, dar si cu deserturi delicioase.

Tu ai incercat vreunul dintre aceste restaurante? Sau ai altul preferat? Spune-ne unde crezi tu ca se mananca cel mai bine in Mamaia, dar si care este mancarea pe care ne recomanzi sa o incercam data viitoare cand ajungem acolo!