Top 7 locuri de facut poze in Brasov

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Romania » Top 7 locuri de facut poze in Brasov

Nu ai nevoie de mai mult de cateva ore petrecute in Brasov pentru a te indragosti iremediabil de farmecul acestui oras. Si, pentru a imortaliza aceste momente cum se cuvine, este esential sa cunosti care sunt cele mai bune locuri de facut poze in Brasov, despre care vei afla mai multe in cele ce urmeaza.

De altfel, Brasovul este un oras „fotogenic”, ceea ce inseamna ca arata foarte bine in albumul cu poze al oricarei persoane, indiferent daca este vorba de turisti sau de localnici. Datorita arhitecturii colorate, al panoramelor impresionante, dar si al cladirilor istorice, Brasovul pare sa te indemne la fiecare pas sa il fotografiezi.

Asadar, daca ajungi in „orasul de sub Tampa”, dar si in imprejurimile acestuia, nu ezita sa vizitezi aceste 7 locuri de facut poze in Brasov!

Biserica Neagra

Biserica Neagra este principalul punct turistic din orasul de sub Tampa, fiind unul dintre cele mai populare locuri de facut poze in Brasov. Constructia gotica este locul care nu poate lipsi de pe contul de Instagram al niciunui turist care a ajuns in Brasov.

Fun Fact: Biserica a fost distrusa partial de incendiul din anul 1689, de unde a capatat si numele sau, culoarea neagra fiind asociata cu scrumul.

Piata Sfatului

Daca tot esti la Biserica Neagra, nu iti ia mai mult de cateva minute pentru a ajunge in Piata Sfatului, unde te asteapta terase cu specific culinar divers si cladiri colorate, deosebit de fotogenice. Opreste-te pentru o gustare sau chiar pentru un ospat si fa cateva fotografii pe care sa le pastrezi ca amintire toata viata.

Parcarea de la Belvedere

Dupa cum ii spune si numele, zona Belvedere asigura o priveliste de neuitat. Oriunde te-ai pozitiona in acest loc, vei reusi sa faci poze incredibil de frumoase. De aici, poti zari o mare parte din Brasov si poti imortaliza un peisaj unic.

Parcul Noua

In Brasov, in jurul Lacului Noua, se afla singurul parc din oras inconjurat de un lac. Aici poti faci niste fotografii de exceptie in care sa surprinzi jocul de lumina dintre soare si apa lacului.

Turnul Negru

Unul dintre cele patru turnuri de observatie din cetatea Brasov, Turnul Negru iti ofera acces la o panorama incredibil de frumoasa, care iti va taia respiratia. Daca ajungi acolo inainte de apus sau in timpul orei de aur, te vei bucura de fotografii unice.

Sus pe Tampa

Opteaza pentru o drumetie pana la locul unde este scris numele orasului, pe Tampa, si te vei umple de energie pozitiva. Fa aceasta plimbare la orele tarzii ale amiezii si prinde apusul din unul dintre cele mai frumoase locuri ale Brasovului.

Strada Sforii

Numita de Huffington Post „una dintre cele mai inguste strazi din lume”, Strada Sforii a fost construita in secolul 15 pentru a fi folosita pe post de coridor de urgenta de catre pompierii din Brasov. Restaurata in anul 2003, se spune ca strada are in momentul de fata aceeasi infatisare pe care o avea si in urma cu 100 de ani.