3 Destinații de Paște aproape de suflet și de casă

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Romania » 3 Destinații de Paște aproape de suflet și de casă

Ai ales deja în ce zonă a țării vrei să îți petreci vacanța de Paște? Noi ți-am pregătit 3 destinații memorabile din care să alegi anul acesta, una mai frumoasă decât cealaltă. Bucură-ți sufletul și încarcă-te cu energia binefăcătoare a Sărbătorilor de Paște.

Paște în Delta Dunării, incursiune culturală și gastronomică unică

Peisaje pentru care ne invidiază toată Europa, locuri de o frumusețe nebănuită pe care marele explorator Jaques Cousteau le-a dezvăluit întregii lumi prin filmele sale, sate de pescari pitorești, oameni primitori care de abia așteaptă să ne introducă în tradițiile și savorile unui loc unic în lume. Și desigur, ospățul care ne va răsfăța toate simțurile, în ziua Paștelui, cu bucate cum doar oamenii Deltei știu să aștearnă pe mesele îmbelșugate.

Itinerariu: Cetatea Histria – Biserica Îngropată din Istria – Lacul Sinoe – Murighiol – Halmyris – Sfântu Gheorghe – Pădurea Letea – Sulina.

Plecare cu autocarul din București, 4 nopți/5zile în data de 14 aprilie 2023.  Află mai multe detalii despre această vacanță aici: https://bit.ly/408277S.

Paște la Sovata, în inima naturii

Paștele e întotdeauna un prilej de purificare, fizică și spirituală. Așa că nimic nu poate fi mai nimerit ca a petrece sărbătoarea la Sovata, un paradis al aerului curat și al băilor termale. Ochii vor fi delectați de peisajele cu păduri, lacuri și căsuțe dichisite de lemn, răsărite parcă din basmul cu Hänsel și Gretel, atât de frumoase că fac orice plimbare să pară prea scurtă.

Itinerariu: Odorheiu Secuiesc – Sovata – Salina Praid – Drumeție la Capela 14 Cruci – Drumul Sării – Corund – Tinovul Fântana Brazilor.

Plecare cu autocarul din București, 4 nopți/5zile în data de 14 aprilie 2023.  Află mai multe detalii despre această vacanță aici: https://bit.ly/3FEfvZi.

Cură de relaxare de Paște în Ocna Sibiului

Ce-ar fi ca Paștele de anul acesta să fie o călătorie în căutarea stării de bine? Ei bine, îți propunem o excursie la Ocna Sibiului. Vom descoperi farmecul neîmblânzit al stațiunii Ocna Sibiului și pleiada lacurilor sărate, vom admira Sebeșul istoric, ne vom lăsa vrăjiți de poveștile din Castrum Sex (Sighișoara) și de misterele cetății mândre din Slimnic și vom afla firesc că atingerea stării de bine, nu se numără printre lucrurile complicate. Nu e o simplă călătorie, ci cel mai frumos cadou pe care iepurașul ți-l poate face.

Itinerariu: Călimănești – Ocna Sibiului – Mediaș – Sighișoara – Sebeș – Cetatea Slimnic.

Plecare cu autocarul din București, 4 nopți/5zile în data de 14 aprilie 2023.  Află mai multe detalii despre această vacanță aici: https://bit.ly/3K1hmtC.

𝐈𝐧𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭 𝐜𝐞 𝐯𝐞𝐢 𝐚𝐥𝐞𝐠𝐞, 𝐢̂𝐭̦𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐢𝐭𝐞𝐦 𝐮𝐧 𝐏𝐚𝐬̦𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐮𝐧𝐮𝐧𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧𝐢 𝐧𝐨𝐢 𝐚𝐬̦𝐞𝐳𝐚𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐣𝐮𝐫𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐬𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐞.