Suricatele

Ce facem la SuriClub?

Prima pagină » Articole » Ce facem la SuriClub?

Ai auzit? SuriClub a dat startul vacanțelor în familie. Așadar pregătește-ți bagajele, ia-ți prichindelul de mânuță și pornește spre aventura, într-unul din hotelurile Suri. Știm că întotdeauna vei dori ce e mai bun pentru copilul tău. Așa că îți spunem cu toată încrederea că niciunul dintre voi nu se va plictisi.

Suricatele

Suricatele

Destinațiile estivale sunt alese cu mare atenție, special pentru familiile cu copii, ținându-se cont de toate aspectele care pot contribui la transformarea vacanței într-una de neuitat: plajă, soare, mare, locație frumoasă, mâncare bună şi variată, facilități pentru copii. Iată doar câteva din numeroasele distracții dedicate celor mici!

Ateliere de artă: colaje, măști, flori de hârtie, mărgele, pictură

Jocuri amuzante: șoarecele și pisica; suricatele muzicale; leapșa; bowling, ghicitori

Children disco & karaoke, competiții sportive și dansuri

În plus, animatorii au fost special pregătiţi pentru a efectua activităţi cât mai apropiate de cele cu care copiii din România sunt obişnuiţi la şcoală sau grădiniţă. Programul este foarte bine structurat şi include zi de zi noi jocuri, dansuri sau ateliere creative. Suri Club vine așadar cu vacanțe de neuitat în familie!

Intră pe Christian Tour și alege unul din hotelurile care dețin un SuriClub! Descoperă AICI, hotelurile unde vei avea vacanțe de neuitat alături de Familia Suricescu.

 

Autor: Loredana Ciubuc