Bucură-te de magia Crăciunului

Prima pagină » Antalya » Bucură-te de magia Crăciunului

În fiecare colț de lume, Crăciunul strălucește în culori și tradiții unice. E timpul să te bucuri de lumini strălucitoare, să savurezi gusturi locale și să simți cu adevărat frumusețea sărbătorilor. De la străzile împodobite din Praga, la peisajele fermecătoare din Maroc și până la splendoarea Egiptului antic, fiecare loc ascunde povești magice pe care merită să le descoperi. Indiferent ce vei alege, aroma de vin fiert se va asorta perfect cu aerul de basm al Crăciunului!

Sejururi

Hurghada

Hurghada, cu nisipurile aurii și apele cristaline ale Mării Roșii, te invită să te scufunzi într-o lume subacvatică spectaculoasă, unde recifurile colorate și viețuitoarele marine fascinante te vor teleporta într-o poveste de basm. Iar de Crăciun, plajele sale extinse devin tărâmul relaxării absolute, unde te poți bucura de bronz, plimbări pe plajă și activități nautice în timp ce soarele cald de iarnă îți va mângâia pielea.

Antalya

Cu peisajele sale pitorești, vechile orașe de coastă și atmosfera mediteraneană fermecătoare, te va purta într-o călătorie în timp. Centrul istoric din Antalya, cu străzi pavate și case tradiționale, devine mai fermecător în perioada sărbătorilor, animat cu luminile strălucitoare și târgurile de Crăciun ce înfrumusețează orașul. De asemenea, poți explora siturile arheologice din regiune sau te poți bucura de o plimbare romantică pe faleza stâncoasă cu priveliști incredibile. Sună bine, nu?

Circuite

Budapesta

Orașul care se întinde pe ambele maluri ale Dunării, strălucește de Crăciun mai mult ca niciodată, datorită târgurilor de sărbătoare. Totul se transformă în tărâmul poveștilor de Crăciun, iar aroma dulce a vinului fiert și a plăcintelor tradiționale umple aerul. Poți alege să vezi și minunata Piață de Crăciun de la Viena, unde brazii împodobiți, căsuțele de lemn frumos ornamentate cu ghirlande și beculețe, sunetul colindelor te vor introduce într-un decor de poveste. Cei pofticioși pot servi un wurst tradițional și turtă dulce. Dacă ești pasionat de shopping poți cumpăra obiecte artizanale, decorațiuni de Crăciun și suveniruri pentru cei dragi!

Praga

Praga, cu arhitectura sa gotică și renascentistă, capătă o strălucire specială în timpul sezonului festiv. Jocul de lumini, mirosul de vin fiert și muzica de Crăciun se răspândesc prin oraș. În Striezelmarkt, cea mai veche piață de Crăciun din Germania putem savura celebrul Stollen – cozonac cu fructe uscate, un desert străvechi în istoria orașului Dresda. Inițial era pâine cu fructe, însă acum există numeroase rețete, iar majoritatea conțin fructe confiate, uneori marțipan, nuci sau migdale.

Viena

Orașul care a dat lumii compozitori celebri precum Mozart și Beethoven, se transformă într-un paradis al muzicii și al sărbătorilor de iarnă. Arome de vin fiert, ciocolată și scorțișoară plutesc deasupra târgului. Aici totul devine o poveste în care magia și voia bună primează, unde colindele, brazii împodobiți și căsuțele de lemn frumos ornamentate te vor fermeca. Hai și tu!

Maroc

Pentru cei care caută o experiență de Crăciun inedită, Marocul oferă o combinație fascinantă de tradiții și peisaje spectaculoase. Orașele Marrakech și Fes se transformă în labirinturi de bazaruri strălucitoare, iar în deșertul Sahara puteți experimenta nopți sub cerul înstelat și drumeții cu cămile. Crăciunul devine cu adevărat exotic în această țară minunată.

România

Când vine vorba de sărbătorile de iarnă, România se transformă într-un tărâm al basmelor. Cu peisaje pitorești, tradiții bogate și o atmosferă încărcată de magie, această destinație devine un loc desprins din povești în timpul Crăciunului. Mirosul de cozonaci îți va acapara toate simțurile, iar peisajul încărcat de zăpadă va fi cu adevărat fabulos!

𝐓𝐞-𝐚𝐢 𝐠𝐚̂𝐧𝐝𝐢𝐭 𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐭𝐞 𝐯𝐚 𝐠𝐚̆𝐬𝐢 𝐌𝐨𝐬̦ 𝐂𝐫𝐚̆𝐜𝐢𝐮𝐧 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐚? Orice destinație ai alege, promitem că magia sărbătorilor se va simți pretutindeni, iar tu, alături de cei dragi, te vei bucura de fiecare moment petrecut printre căsuțele împodobite de Crăciun sau mai aproape de soarele cald al destinațiilor exotice!

CLICK AICI și află unde vei pleca anul acesta de Sărbători!