Oferte 1 Decembrie 2021 | Cele mai bune idei de vacanta

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Romania » Oferte 1 Decembrie 2021 | Cele mai bune idei de vacanta

Tu ce faci iarna asta? Iata cele mai bune oferte de 1 Decembrie!

Timpul zboara prea repede. Ai avut si tu aceasta senzatie? Daca da, inseamna ca nici nu s-a terminat bine concediul de vara ca trebuie deja sa iti faci planuri pentru concediul de iarna. Ziua de 1 decembrie iti da ocazia sa-ti organizezi in sejur mai lung, un preambul pentru concediul sarbatorilor de iarna.

Pentru ca 30 noiembrie este sarbatoare nationala dedicata Sfantului Andrei, de asemenea zi libera, ai posibilitatea sa te bucuri de mai multe zile libere. In plus, daca reusesti sa legi si zilele de vineri si luni, lucrurile devin si mai interesante. Iata cateva oferte de 1 decembrie care sa te ajute sa decizi ce sa faci cu toate zilele libere care se prefigureaza.

Vacanta de neuitat la Predeal

Predeal este o destinatie care nu imbatraneste si al carui farmec nu se diminueaza odata cu trecerea timpului. Din contra, din ce in ce mai multi oameni aleg statiunea ca destinatie pentru vacanta. Si de ce nu? Locurile sunt boeme, pitoresti, pline de istorie si de farmec. Nu trebuie sa cauti mult pentru a gasi cele mai bune oferte 1 decembrie.

Predealul te asteapta sa te uimeasca si sa te incante. Spre exemplu, Hotel Rozmarin este unul dintre cele mai frumoase si indragite locatii pentru cazare. Hotelul isi onoreaza cu succes fiecare dintre cele 4 stele cu care este investit. Camerele sunt mari, calduroase, primitoare, de la balconul carora se deschid in fata ta muntii maiestuosi, in toate splendoarea lor. Oaspetii pot beneficia de facilitatile puse la dispozitia lor de hotel. Pot lua micul dejun intr-un lounge special amenajat, se pot bucura de hidromasaj ori de sauna. Pretul unei camere pleaca de la 656 lei de persoana.

Aceasta este una dintre cele mai atragatoare oferte de 1 decembrie, mai ales tinand cont de faptul ca ai multiple variante de petrecere a timpului. Pe langa toate facilitatile hotelului, daca ai noroc de zapada, partiile de ski te asteapta sa le cuceresti. Si chiar daca inceputul de iarna se dovedeste a fi zgarcit cu zapada, inventivitatea umana este generoasa si a pus la dispozitia ta masini care genereaza zapada artificiala. Oricum ar fi vremea, cu siguranta vei gasi cel putin o partie pe care sa skiezi.

Dupa ce inchei o partida de ski, foamea te va face sa cauti cel mai apropiat restaurant. Insa nu te grabi. Intereseaza-te, inainte de a te „lovi” foamea, care este cel mai bun loc unde poti sa savurezi o masa pe cinste. Ca sa te ajutam, iti venim in intampinare cu cateva recomandari. Restaurantul Dragului este extrem de cautat. Rezerva o masa si bucura-te de meniul divers si de felurile de mancare delicioase. Nu ai cum sa dai gres. Cabana Vanatorilor este un alt loc pe care ti-l recomandam, chiar daca nu-ti place carnea de vanat. Spatiul este decorat cu mult bun gust, serviciile sunt rapide si de calitate, iar mancarea este deosebita.

Desigur, nu ai cum sa ratezi o vizita la Castelul Peles. Cel mai frumos palat din Romania merita vazut de cat mai multe ori. La fiecare vizita ai ocazia sa descoperi lucruri noi, unghere ascunse, povesti inedite.

 

Covasna te asteapta

In cazul in care inca nu te-ai decis asupra celei mai bune oferte de 1 decembrie, te mai imbiem cu inca o destinatie. Statiunea Covasna este o destinatie preferata de foarte multi oameni. Poti imbina tratamentele balneoclimaterice cu turismul si drumetia. Pe teritoriul statiunii sunt valorificate izvoarele de apa minerala, considerate adevarate surse de sanatate.

In Covasna iti recomandam un sejur la Hotelul Caprioara. Acesta este incadrat la categoria de 4 stele si are o capacitate de 132 de camere. Un adevarat domeniu al terapiei prin ape termale, al rasfatului, hotelul pune la dispozitia turistilor tratamente SPA. Noaptea de cazare incepe de la 258 lei de persoana.

Aceasta este una dintre cele mai bune oferte 1 decembrie, avand in vedere raportul calitate-pret. Covasna este o locatie accesibila si plina de farmec. Este unul dintre putinele locuri in care poti face plimbari cu Mocanita. Traseul se intinde pe 15 km, iar calatorii au parte de o panorama superba. In plus, poti vizita o regiune pe cat de pitoreasca, pe atat de originala si fascinanta.

Valea Zanelor este o zona scoasa din poveste. Pe malul raului Porumbacu, la poalele muntilor mareti se afla un loc feeric, plin de magie. Legenda spune ca taramul pe care se afla castelul era locuit de fapturi magice, zane, care protejeaza si in prezent locul care a fost casa lor.

Grabeste-te! Timpul zboara. Ai grija sa nu ramai in urma cu planurile de vacanta!