Oferte Revelion Romania 2022 | Propuneri tentante

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Romania » Oferte Revelion Romania 2022 | Propuneri tentante

 

Oferte Revelion Romania 2022 – care sunt cele mai tentante propuneri pentru noaptea dintre ani?

Se spune ca noapte care marcheaza trecerea dintre ani este o previziune pentru cum se vor desfasura lucrurile in anul urmator. Daca vrei sa ai parte de un Revelion vesel, plin de voie buna, intr-un loc de basm, ai ajuns unde trebuie!

Descopera cele mai bune oferte de Revelion din Romania si vei avea parte de un sejur de neuitat alaturi de cei dragi. Doar astfel, veti cioci paharele cu sampanie la miezul noptii si veti da startul unui an in care toate vor merge ca pe roate!

Iata doar cateva oferte de Revelion in Romania pe care ti le-am pregatit pentru a sarbatori cum se cuvine inceputul anului 2022!

Revelion in Iasi

De indata ce ai ajuns in Iasi, „orasul-bijuterie”, vei fi intampinat cu tuica fiarta si colac moldovenesc. Te poti bucura de ultimele zile ale anului 2021 vizitand Castelul Sturdza si Cramele Bucium, ascultand colindatorii care fac urari de Anul Nou si savurand ceai din plantele culese de maicutele de Miclauseni.

Inainte de a-ti lua bun ramas de la acest an, vei vizita diferite obiective turistice din Iasi si vei intampina noul an alaturi de muzica, momente folclorice si preparate savuroase. In prima zi din an, ai ocazia sa iei cina la hanul Trei Sarmale, unde se ospatau Eminescu si Creanga.

Revelion in Alba Iulia

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa iti petreci Revelionul in cetatea Alba Carolina? Noi iti oferim ocazia de locui chiar in centrul fortaretei in forma de stea din Alba Iulia, unde vei sarbatori si sosirea Anului Nou. Iti garantam ca acesta va fi un Revelion unic, de care iti vei aduce aminte intotdeauna cu zambetul pe buze. In plus, iti propunem si o excursie optionala, catre Rosia Montana si satul Bucium, dar si o petrecere plina de voie buna.

Revelion in Sibiu

Unul dintre cele mai frumoase orase romanesti, Sibiul este locul in care oricine si-ar dori sa sarbatoreasca Noul An. Stradutele mici si intortocheate, casele „cu ochi” si arhitectura deosebita, toate iti vor da senzatia ca te afli intr-o poveste.

Alege sa fii protagonistul propriei tale povesti in 2022 si rezerva cele mai bune oferte Revelion Romania! Noi iti propunem o excursie in Marginimea Sibiului, un tur la Paltinis si o plimbare in Avrig cu trasura sau sania trasa de cai. Petrecerea de Revelion include o cina festiva cu preparate traditionale si muzica.

Revelion in Cluj-Napoca

Sa iti petreci Revelionul in Cluj-Napoca este ca si cum ai avea in fata un platou cu prajituri, care de care mai delicioasa. Indiferent care este modalitatea in care alegi sa iti petreci timpul alaturi de cei dragi, ai garantia ca te vei distra la maximum. Exploreaza pietele largi, viziteaza muzee, castele si biserici, admira arhitectura si peisajele pitoresti si, mai presus de orice, bucura-te de clipe magice alaturi de cei la care tii.

Revelion in Sovata

In peisajul romanesc, Sovata este un loc aparte, inconjurat de paduri de brazi si imbogatit cu lacuri saline si izvoare cu apa termala. Daca ai avut parte de un an lung si stresant, a venit momentul sa te relaxezi si sa sarbatoresti trecerea dintre ani intr-un loc de basm, care iti va da toata energia de care ai nevoie in Noul An.