Pregateste-te pentru Targul de Craciun Sibiu | Christian Tour

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Romania » Pregateste-te pentru Targul de Craciun Sibiu | Christian Tour

Pregateste-te din timp pentru Targul de Craciun de la Sibiu!

Timpul zboara indiferent la doleantele oamenilor. Parca ieri iti faceai planuri pentru concediul de vara. Este deja septembrie, concediul a venit si a trecut, iar tu ai ramas cu gandul la el. Nu lasa nostalgia sa te cuprinda. Amintirile sunt parte din trecutul tau, dar viitorul este in fata ta. Este timpul sa te scuturi de tristetea finalului de vara si sa intampini urmatoarea perioada cu bucurie si optimism. Ce e mai frumos abia urmeaza!

Cu gandul la zapada

Ti se pare ca auzi clinchete indepartate? Ti se pare ca simti in aer un iz de ger? Incepi sa fredonezi colinde si ti-e pofta de sarmale si cozonac? Nu te ingrijora, totul e bine! Inseamna doar ca spiritul Craciunului te-a cuprins mai devreme anul acesta. Si de ce nu? Pana la urma, toate greutatile, grijile si stresul de anul ce a trecut trebuie compensate cumva. Te gandesti la lucrurile frumoase care in sfarsit sunt posibile. Reintoarcerea la traditii, mesele in familie, intalnirile cu prietenii, calatoriile, toate lucrurile la care ai tanjit sunt posibile, iar noi te putem ajuta sa-ti implinesti cel putin una dintre dorinte.

Targul de Craciun de la Sibiu este un eveniment indragit si asteptat de toata lumea. Evenimentul se afla pe primele locuri in lume, datorita frumusetii orasului care il gazduieste, a decorurilor spectaculoase si a evenimentelor stradale, toate rivalizand cu succes chiar si cu Targul de Craciun de la Viena. Pentru ca intelegem ca a trecut mult timp de cand nu te-ai mai bucurat de frumusetea tarii tale, iti oferim sansa de a vizita Targul de Craciun Sibiu in cele mai bune conditii si la preturi accesibile. Optiunile sunt diverse si le-am gandit special pentru tine.

 

Targul de Craciun de la Sibiu, un popas de vis in drumul tau

Daca iti doresti o vacanta prelungita, poti alege sa-ti petreci Revelionul intr-o locatie feerica. Iti propunem un circuit cu plecare in data de 29 decembrie din Bucuresti, cu oprire la muzeul Astra din Sibiu. Urmatoarea zi o poti petrece in intregime in Sibiu, bucurandu-te de frumusetea evenimentului si de autenticitatea orasului.

Strazile te asteapta sa le iei la pas, cu un vin fiert care sa-ti tina de cald si un mar glazurat care sa-ti indulceasca experienta. Te poti minuna de magnificul brad ce incununeaza piata, precum si de decoratiunile care in fiecare an sunt bucuria a mii de oameni. Targul de Craciun de la Sibiu poate fi un preambul minunat pentru un sfarsit de an ideal.

De asemenea, in cadrul aceleiasi oferte, ai ocazia sa te inscrii la excursia optionala care te va duce prin Marginimea Sibiului, unde vei fi fermecat de asezarile pitoresti si de peisajele spectaculoase. Viata se scurge domol la Cisnadioara, unde te vei opri pentru a vizita impozanta bazilica construita in stil romanic in secolul al XII-lea. Vei vedea locurile de bastina ale unora dintre intelectualii de seama ai istoriei romanesti, precum Emil Cioran si Octavian Goga. Turul se incheie la Paltinis, admirand plaiurile Sibiului de la inaltime.

In ultima zi din an, poti merge la palatul baronului Brukental din Avrig si te poti plimba prin spectaculoasa gradina baroca. Pranzul il vei lua la o ferma de echitatie, in mijlocul naturii, inconjurat de cai maiestuosi. Seara dintre ani o vei petrece in Sibiu, iar prima zi din an va fi una domoala, in care te vom lua la pas prin Sibiu, pentru a alunga oboseala si pentru a admira toate frumusetile orasului.

 

Optiuni de cazare in Sibiu

Rezerva din timp o cazare in frumosul oras medieval. Grabeste-te, caci evenimentul este unul extrem de cautat si nu este niciodata prea devreme pentru a te asigura ca vei avea un loc de cazare. Iti oferim o varietate de optiuni, pentru toate gusturile si pentru toate bugetele.

Astfel, poti alege sa stai la Hotel Class Hermannstadt, un hotel clasificat cu 3 stele, fidel mostenirii sale germane. Hotelul este situat intr-o zona rezidentiala linistita, la 2,5 km de centrul orasului. O alta optiune, pentru cei care doresc sa se afle in inima orasului si aproape de locatia targului, este reprezentata de Sibiu Apartments, apartamente aflate la 15 minute de mers pe jos de Piata Mare si de Podul Minciunilor.

Te asteptam sa-ti oferim vacanta de iarna pe care o meriti!