Excursii de o zi in Romania – Redescopera orase vechi cu ochi noi!

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Romania » Excursii de o zi in Romania – Redescopera orase vechi cu ochi noi!

 

Excursii de o zi in Romania – Redescopera orase vechi cu ochi noi!

Sa optezi pentru un city break intr-una dintre destinatiile romanesti poate fi o idee excelenta, mai ales daca timpul reprezinta o problema. Cu o istorie bogata si o arhitectura remarcabila, orasele tarii noastre iti pot oferi pauza de care ai nevoie pentru a-ti reincarca bateriile, totul la preturi mici.

Sugestiile pe care ti le propunem in continuare se pliaza perfect pe ideea unei excursii de o zi in Romania. Indiferent de zona in care ajungi, iata cateva obiective turistice pe care le poti bifa intr-o singura zi.

Excursii de o zi in Bucuresti

In capitala tarii se gasesc nenumarate obiective turistice care pot fi explorate intr-o singura zi. Indiferent daca te pasioneaza moda, istoria, sportul sau cultura, aici vei gasi muzee, localuri si evenimente care iti vor permite sa te bucuri de o excursie excelenta.

Noi iti propunem excursii de o zi tematice, unde vei explora scenele Bucurestiului, vei putea participa la un tur muzical, literar sau vei descoperi parcurile si gradinile din Capitala. De asemenea, te poti inscrie la „Povesti cu spioni in Bucuresti”, la „Bucurestiul doamnelor” sau poti opta pentru turul „Povesti de cartier”.

De altfel, nu uita ca din Bucuresti poti ajunge in locuri deosebit de frumoase, care te vor surprinde placut. Poti explora orasele invecinate, precum Buzau, Ploiesti sau Targoviste, ori poti avea parte de aventuri de neuitat in Parcul de Aventuri Comana.

Excursii de o zi in Valea Prahovei

Valea Prahovei este un loc minunat, in care se poate ajunge din orice punct al tarii. Una dintre cele mai populare destinatii este Sinaia, un orasel montan cu peste 50 de muzee, biserici, trasee montane si alte obiective turistice importante. Astfel, daca vrei sa ii oferi cuiva cadoul unei excursii de o zi in Romania, spre exemplu, Valea Prahovei este locul ideal, care poate fi vizitat in orice anotimp.

In plus, noi iti propunem o excursie de o zi aici si iti punem la dispozitie transport cu autocarul. Impreuna, vom vizita Casa Nicolae Grigorescu de la Campina, Curtea Domneasca din Brebu, Lacul Paltinu si multe altele.

Excursii de o zi la Baile Felix

Majoritatea persoanelor merg la Baile Felix pentru a se bucura de puterea vindecatoare a apelor termale din zona. Insa si aici poti organiza o excursie de o zi, in care sa redescoperi farmecul naturii. Exploreaza rezervatia naturala care adaposteste 3 specii naturale de plante animale unice sau pe cale de disparitie. De asemenea, ar trebui sa ajungi si la Pestera Ursilor, unde vei descoperi relicve preistorice.

Excursii de o zi in Buzau

Te invitam la o plimbare de o zi in orasul Buzau, unde vei putea admira Biserica Banului, Palatul Comunal, Muzeul Bisericesc Eparhial si Parcul Crang. Dupa cum observi, traseul este lejer si variat si te va ajuta sa iti reincarci bateriile.

Toate tururile pe care ti le propunem sunt gandite special pentru iubitorii de povesti si de natura. Chiar daca ai mai fost prin zonele acestea, iti garantam ca inscrierea in cadrul unei excursii de o zi in Romania iti va permite sa vezi locuri vechi cu ochi noi!