Descopera 3 hoteluri cu piscina (Romania) si conditii de top!

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Romania » Descopera 3 hoteluri cu piscina (Romania) si conditii de top!

 

3 hoteluri cu piscina in Romania si conditii de top. Unde sa te rasfeti vara aceasta?

Dupa un an greu, visezi la o vacanta de rasfat? Vrei ca urmatorul concediu sa il petreci la piscina, cu un cocktail delicios in mana? Te intelegem perfect si ti-am pregatit oferte irezistibile la hoteluri de top care iti ofera acest beneficiu!

Relaxarea de care poti sa te bucuri intr-un resort modern, amenajat cu bun-gust, este tot ce ai nevoie pentru a te intoarce acasa cu forte proaspete. Dupa o lunga perioada de munca si stres, este absolut normal sa simti nevoia sa petreci o vacanta in cele mai bune conditii. Iar pentru ca ne aflam in sezonul estival, iti vom face cateva recomandari de hoteluri cu piscina Romania care nu te vor dezamagi!

Hotel Mon Jardin – 4 stele – Delta Dunarii

Nu mai este niciun secret faptul ca Delta Dunarii este un loc magnific din Romania, cu o flora si fauna bogata, dar trebuie sa stii ca este locul in care te poti bucura si de conditii excelente de cazare.

De exemplu, poti rezerva o camera cu vedere la Dunare in cadrul hotelului Mon Jardin, locul in care spectacolul naturii se imbina perfect cu tehnologia si confortul. Acest hotel are o piscina fabuloasa, completata de terase cochete si o priveliste care iti va taia rasuflarea. Aici vei gasi cadrul ideal pentru o vacanta de poveste, de care iti vei aminti mereu cu drag!

In plus, camerele au numeroase facilitati, printre care se numara aerul conditionat, accesul la minibar, telefon, uscator de par, room service, halate si prosoape pentru piscina.

Hotel Malibu – 4 stele – Mamaia

Atunci cand cauti hoteluri cu piscina in Romania, trebuie sa iei in calcul si hotelul Malibu din indragita statiune Mamaia. Hotelul este dotat cu o piscina exterioara de dimensiuni mari, dar si cu un centru SPA in care vei uita garantat de orice grija. Fiecare camera este amenajata modern si dotata cu lucrurile de care vei avea nevoie pe parcursul sejurului, iar asta nu este tot!

Datorita faptului ca Hotelul Malibu este marginit de plaja si de lacul Tabacarie, aici vei avea ocazia sa vizionezi un rasarit si un apus de soare ca in filme! Asadar, daca iti doresti o cazare cu piscina Romania, trebuie sa descoperi oferta noastra de cazare la acest hotel (o poti gasi aici).

Hotel 2D Resort & SPA – 3 stele – Neptun

Pentru o vacanta linistita, relaxanta, in care sa-ti incerci bateriile, alege hotelul 2D Resort & SPA din cadrul statiunii Neptun. Te vei bucura de conditii excelente de cazare si vei avea acces la 2 piscina exterioare, precum si la o piscina interioara. Asadar, te vei putea relaxa si distra indiferent de vreme!

Mai mult decat atat, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai jacuzzi, dar si un centru SPA cu servicii de top.

Acestea sunt doar 3 cazari cu piscina Romania pe care le vei gasi in oferta noastra. Agentia de turism Christian Tour ti-a pregatit multe alte oferte de nerefuzat la hoteluri renumite pentru profesionalismul si calitatea serviciilor pe care le ofera. Nu mai sta pe ganduri! Rezerva-ti vacanta alaturi de cei dragi intr-un loc de poveste!