Cele mai frumoase circuite de Paște pentru iubitorii de cultură

Prima pagină » Circuite culturale » Cele mai frumoase circuite de Paște pentru iubitorii de cultură

Dacă ai intrat să citești aceste rânduri înseamnă că ești pasionat de călătorie. Mai mult decât atât, ești pasionat de cultură și visezi să o descoperi cu ochii tăi. Ai ajuns unde trebuie, căci Christian Tour are cea mai variată ofertă de circuite culturale, cu destinații în peste 20 de țări, toate cu scopul de a-ți dezvălui misterele, istoria, savorile și poveștile fiecărei atracții. Iată cele mai frumoase circuite de Paște pentru tine:

 

Circuit Grecia Legendele Olimpului

La fiecare pas te vei lovi de mitologie, vei face salturi în timp, de la Titani până la zeii din Olimp, ajungând la unele dintre cele mai cunoscute monumente din Grecia, în Atena. Însoțit de către ghidul local vei vizita situl Acropolis, în care vei descoperi Partenonul, Teatrul lui Dionis, Templul lui Nike, Templul Erechtheion și Sanctuarul Asclepius. Vino și tu alături de noi într-un circuit demn de zeii grecești, vezi oferta pentru circuit Grecia Legendele Olimpului AICI.

Circuit Serbia-Croația-Muntenegru – Serbia, un adevărat festin cultural

Pornim la pas prin Belgrad , admirăm arhitectura locală, descoperim orașe precum: Sremski Karlovci, Novisad, Nis și ne delectam cu savori sârbești unice. Nu vei putea refuza sljivovica (slibovita), rakija (rachiu) sau păcătoasa medovaca (băutura ursului). Iar dacă mai pomenim și de prăjiturile Kuglof…. suntem deja pregătiți de plecare. Nu rata ocazia să descoperi istoria Serbiei și atracțiile sale fermecătoare! Vezi oferta pentru circuit Serbia-Croația-Muntenegru ”Serbia, un adevărat festin cultural” AICI.

Circuit Austria-Germania-Cehia – Praga – Viena

O călătorie pe ritm de vals vienez? Nu putem refuza…. Palate, concerte, muzică clasică și atmosferă idilică. Toate astea îți sunt garantate într-o vacanță plină de fast. După Viena urmează o vizită în Praga, orașul turlelor, deseori comparat cu Paris. Vom mai vizita și Dresda, Bratislava, Budapesta și inegalabila stațiune balneară Karlovy Vary. Te vei întoarce acasă plin de energie, răsfățat și impresionat de aceste superbe și impozante locații. Vezi oferta pentru circuit Austria-Germania-Cehia ”Praga-Viena” AICI.

Circuit Bulgaria – Balchik și Nessebar

Cap Kaliakra, Balchik, Nessebar, Varna și bineînțeles Nisipurile de Aur. Dacă preferi un circuit mai scurt acest tur este perfect pentru tine. Durează doar 4 zile și te va ajuta să evadezi din cotidian și să te relaxezi pe litoralul Mării Negre bulgărești. Servicii impecabile, mâncare bună și peisaje superbe. Bulgaria te va surprinde cu moștenirea sa culturală. Nu rata escapada și vezi oferta pentru circuit Bulgaria – Balchik și Nessebar AICI.

Circuit Egipt – Pe urmele faraonilor (Croaziera pe Nil și Cairo)

În timpul celei mai înfloritoare epoci din istoria Egiptului Antic, toți faraonii erau îngropați în morminte adânci, de o extraordinară frumusețe, ornamentate cu imagini închipuind Viața de Apoi. Valea Regilor adăpostește atât de multe morminte, încât egiptologii au de lucru încontinuu de aproape două secole! Vino împreună cu noi pe urmele regilor egipteni într-o croazieră fascinantă pe Nil. Vei descoperi Egiptul, așa cum nu l-ai mai văzut! Vezi oferta pentru circuit Egipt ”Pe urmele faraonilor (Croaziera pe Nil și Cairo) AICI.