6 motive să rezervi un loc în programul Senior Voyage ”Revelionul care te va face să spui „I ♥ New York”

Prima pagină » Cele mai bune oferte de vacanta » 6 motive să rezervi un loc în programul Senior Voyage ”Revelionul care te va face să spui „I ♥ New York”

„New York, I Love You!” nu e doar o metaforă, e sentimentul pe care îl trăiești din prima clipă când pășești pe străzile celui mai cosmopolit oraș din lume. Abia după ce te-ai plimbat pe bulevardele cu clădiri ce zgârie norii și oameni din toate colțurile globului, abia după ce ai văzut Manhattan-ul sclipitor, ai urcat pe Empire State Building și ai savurat o cafea în Central Park, abia atunci simți că ai devenit cu adevărat călător. Pentru că odată ce vezi New York-ul, te va lăsa cu răsuflarea tăiata de atâta frumusețe și cu gândul c-ai văzut tot ceea ce merită cu adevărat văzut.

Iată 6 motive să rezervi un Revelion in New York

  • Reclamele luminoase și atmosfera din Times Square

Times Square, supranumit și “intersecția lumii”. Un loc iconic, unic în lume pe care nu îl putem rata în această călătorie. Forfota, diversitatea de culori și de oameni, peisajul urban absolut impunător a transformat acest loc într-o atracție memorabilă.

  • Croazieră cu feribotul pe Raul Hudson în prejma inconfundabilului simbol al Americii, Statuia Libertății

Ne urcăm la bordul unui feribot care ne va duce către Statuia Libertății, cel mai cunoscut reper din New York, posibil și din lume. Pe traseu, ne vom bucura de o vedere de aproape, asupra Statuii Libertății, ocazie să facem poze cu care să ne mândrim când revenim în țară.

  • Podul Brooklyn și orizontul Manhattan-ului văzute de pe Brooklyn Promenade

Ne vom îndrepta spre Brooklyn Bridge Park, de unde Manhattanul și Statuia Libertății sunt numai bune de fotografiat. În cele din urmă, ne vom întoarce în Manhattan la hotelul nostru de peste East River, traversând pietonal, istoricul Pod Brooklyn și admirând silueta legendară a orizontului New York-ului, dominat de acest exemplu fascinant de inginerie a sec. XIX.

  • Vizită la o fermă amish din Pennsylvania, unde vom vedea o altă latură a vieții 

Vei descoperi o altă formă de trai, a comunităților amish din Pennsylvania, caracterizată mai ales prin felul de trai simplu și tradițional și rezistența pe care o opune în fața adoptării obiceiurilor și utilităților moderne.

  • Washington, capitala SUA, cu reperele simbol ale Administratiei Americane

A veni în America fără să vezi Washington-ul este ca și cum ai mânca tort de ciocolată cu bezea, dar fără să aibă bezea: e tot bun, dar nu e același lucru. Capitala Statelor Unite este ca o carte superb ilustrată prin ale cărei pagini te plimbi și vezi la tot pasul cum s-a scris istoria americană: Casa Albă, Capitoliul, Pentagonul, muzeele incredibil de valoroase, casele președinților americani care au făcut din SUA ceea ce este astăzi și nu în ultimul rând arhitectura spectaculoasă, de la stilul neoclasic sau modern și până la cel gotic.

  • Central Park, unul dintre cele mai renumite spații verzi din lume, chiar în inima Manhatanului

Luam metroul și petrecem dimineața explorând minunile Central Park-ului. Cercetăm Zabar’s, celebru printre newyorkezi și un adevărat rai pentru iubitorii de delicatese, de unde putem lua provizii pentru un picnic în parc. În plus, admirăm pe exterior clădirea Muzeului Guggenheim, proiectată de Frank Lloyd Wright, Muzeul Metropolitan de Artă și multe minuni arhitectonice de pe Fifth Avenue.

Ce spui? Pornim? Rezervă-ți locul AICI. 

Pentru a fi la curent cu ofertele noastre nu uita sa te abonezi la Newsletter AICI.