Toamna e ca vara. Top destinatii de vara in care poti sa mergi in vacanta si toamna

Prima pagină » Cele mai bune oferte de vacanta » Toamna e ca vara. Top destinatii de vara in care poti sa mergi in vacanta si toamna

Vara nu dureaza parca niciodata suficient de mult cat sa ne saturam de ea. Asa ca daca pe final de august simti deja cum ti se strecoara nostalgia in suflet si ti se face dor de diminetile in care pescarusii si valurile iti dau trezirea, avem vesti bune: toamna poate fi ca vara. Ca sa nu-ti pierzi vibe-ul de vara, iti propunem un top al destinatiilor in care poti sa mergi in vacanta si la inceputul toamnei si sa te simti ca in mijlocul verii. Unde mai pui ca toamna preturile intra la apa, asa ca te vei bucura de o vacanta insorita, la malul marii, fara sa te bantuie gandul ca o astfel de escapada iti naruie economiile.

O toamna magica in GRECIA

E suficient sa asculti o melodie cu acorduri grecesti ca sa-ti doresti sa te teleportezi automat pe una din acele plaje fantastice ale Greciei, sa-ti imaginezi ca iei pranzul intr-o taverna unde un Kostas sau un Nikos te intampina cu un meniu fabulos din care nu lipsesc peștele proaspăt, fructele de mare, salata tzatziki sau mousakaua si ca iti inchei ziua privind cum soarele se dizolva usor la orizont, in marea unduitoare. Creta, Corfu, Zakynthos, Rhodos, Thassos, Lefkada sau Evia sunt tot atatea destinatii care te asteapta si la inceputul toamnei pentru vacanta aia perfecta la care stim ca visezi deja.

EGIPT in trei cuvinte: plaja, faraoni si scuba

Daca nu ai fost inca in Egipt, e timpul sa iei masuri. Daca ai vizitat deja Egiptul, e timpul sa te gandesti sa repeti experienta. Toamna este una dintre cele mai bune perioade pentru o vacanta in tara faraonilor. Vei gasi temperaturi mai prietenoase decat in miezul verii si plaje mai putin aglomerate. Insa, daca nu vrei sa-ti petreci toate zilele pe sezlong, te asteapta Marea Rosie pentru scuba diving si snorkeling. Pune pe lista si un periplu in Valea Regilor si, desigur, cel mai important obiectiv turistic al Egiptului: Piramida lui Keops, una dintre cele sapte minuni ale lumii antice.

TURCIA. Mai mult decat o vacanta all inclusive

De cativa ani buni, Antalya conduce topul celor mai populare destinatii pentru vacanta de vara in randul romanilor. Si trebuie sa recunoastem ca turcii ne-au cucerit pe de-a-ntregul cu ospitalitatea lor și serviciile de calitate pe care le ni le pun la dispozitie. Poti sa te bucuri de abundenta pe care o presupune o vacanta in Antalya sau in Bodrum si in lunile de toamna. Dar nu te limita la confortul pe care il ofera resorturile, ci pune-te in miscare in timpul sejurului – viziteaza orasul Antalya si nu spune “nu” unei sesiuni de rafting. Sigur nu vei regreta!

TUNISIA. Ștaif franțuzesc in nordul Africii

Tunisia este, pe drept cuvant, considerata puntea dintre Europa şi lumea arabă. În acest mozaic de culori si miresme, poti petrece un sejur insorit si dupa ce vara incepe sa bata in retragere. Cele mai populare staţiuni tunisiene sunt Sousse, Hammamet şi Monastir. Bucura-te de plajele exotice, de farmecul oriental al bazarurilor, de zumzetul din pietele animate, aventureaza-te pana in Desertul Sahara si experimenteaza pe pielea ta fenomenul Fata Morgana, descopera istoria Cartaginei si lasa-ti pasii sa se piarda pe stradutele boeme ale oraselului Sidi Bou Said, ale carui case alb-albastre te vor trimite cu gandul la grecescul Santorini.

Preturile pentru o vacanta in septembrie in aceste destinatii sunt la fel de atractive ca destinatiile insele. Vezi AICI ce oferte last minute ti-a pregatit Christian Tour.