Top destinații perfecte pentru un Paște fericit

Prima pagină » Cele mai bune oferte de vacanta » Top destinații perfecte pentru un Paște fericit

Deja este luna aprilie, iar noi suntem cu gândul la vacanța de Paște. Din fericire avem nenumărate destinații atractive pentru o escapadă în aceste zile de sărbătoare. Ești curios să afli unde poți pleca? Iată propunerile Christian Tour:

Sejur Paște în Antalya – o călătorie plină de soare pentru o familie fericită

Vacanța în Antalya e întotdeauna plină de bălăceală, zâmbete și delicii culinare. Faimoasa regiune a Turciei este plină de oferte mai mult decât tentante. Cu siguranță vei dori să îți petreci sărbătorile de Paște cu familia, iar această destinație este ideală pentru orice familie dornică de relaxare sub soare. Antalya îți oferă o întreagă selecție de spa-uri, piscine, zone dedicate copiilor, precum și nenumărate atracții culinare cărora nu le poți rezista. Descoperă propunerile noastre pentru oferte Paște Antalya AICI.

Circuit Spania Maura și Maroc – incursiune culturală și culinară

Fes, Marrakech, Casablanca… încă nu te-am convins? Ei bine, adaugă un strop de Sevilla și încheie cu Malaga pentru o vacanță așa cum doar o data în viață poți avea. Vei petrece un Paște plin de arome orientale, dar 100% delicioase. Întins pe o durată de 9 zile, circuitul Spania Maura și Maroc îți va dezvălui toate secretele fermecătoare ale culorilor, peisajelor și arhitecturii marocane. Nu rata ocazia unui Paște complet unic și memorabil. Vezi oferta de preț pentru circuit Spania Maura și Maroc AICI.

Paște exotic în Mauritius – o escapadă plină de fast

Vacanța pe o insulă pustie este visul suprem al oricărui pasionat de călătorii, iar Mauritius e locul perfect pentru un sejur divin. O plajă ca de catifea, palmieri răcoritori și plimbări cu animale exotice. Iubitorii de aventură adoră această destinație și se răsfață neîncetat sub razele de soare. Dacă mai menționăm și mesele pline de pește proaspăt și delicatese acvatice… ne pregătim să decolăm deja. Visezi și tu la o vacanță în Mauritius? Iată oferta pentru Paște Mauritius AICI.

Paște în Creta, o experiență spirituală unică – un rasfat pentru seniori

Creta pare să fie expresia unei minți exuberante care a așternut pe pânza sa munți semeți, dealuri înșirate în valuri succesive acoperite de podgorii, livezi de măslini și plaje uimitoare. Iar frumusețea naturală a Cretei e egalată doar de un tezaur istoric adunat de milenii. În acest decor cu totul aparte, Învierea este sărbătorită în toată insula cu pioșenie și bucurie, localnicii pregătindu-se cu mic, cu mare să primească lumina, iar noi îi vom însoți la slujba din noaptea Învierii. Apoi, ospățul este inevitabil, cu bucate tradiționale și obiceiuri autentice din Creta. Prinde oferta pentru Paște Senior Voyage Milano AICI.

Paște în Delta Dunării – pentru iubitorii de natură

Cei ce se simt cel mai bine în natură, vor iubi o vacanță de Paște în Delta Dunării. Plimbări cu barca, mâncare de pește proaspăt, păsări încântătoare și oameni primitori. Poți cere mai mult? Cu siguranță nu vei fi dezamăgit când vei auzi că Hotelul Lebada Luxury Resort & Spa te va ajuta să îți reîncarci complet bateriile cu serviciile lor de masaj și spa. Descoperă ce ofertă ți-am pregătit AICI.