Care este cea mai linistita statiune de pe litoralul romanesc?

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Romania » Care este cea mai linistita statiune de pe litoralul romanesc?

Cauti cea mai linistita statiune de pe litoralul romanesc? Iata un clasament!

Vacanta de vara este, fara indoiala, una dintre cele mai frumoase perioade ale anului. Momentul in care stai fara griji la plaja este unul inedit, care te incarca cu energie si buna dispozitie! Dupa un concediu petrecut la mare, te intorci acasa relaxat, vesel si cu amintiri de neuitat!

Daca muzica la maximum si viata de noapte nu sunt pe placul tau, atunci cu siguranta iti doresti sa stii care este cea mai linistita statiune de pe litoralul romanesc. Parerile sunt impartite in aceasta privinta, dar in randurile urmatoare iti vom prezenta un clasament orientativ, care sa te ajute sa iei o decizie!

1. Eforie Nord

Este a doua statiune ca marime de pe litoralul romanesc, prima fiind Mamaia, dar in ciuda intinderii sale, Eforie Nord a ramas statiunea perfecta pentru familiile care au copii si care vor sa petreaca un concediu odihnitor.

Multi turisti spun ca Eforie Nord este cea mai linistita statiune de pe litoralul romanesc si ca reprezinta o alegere excelenta pentru vacanta de vara. Aceasta statiune are o plaja larga, zone frumoase de promenada si diverse atractii turistice care merita explorate.

De exemplu, in timpul unui sejur in Eforie Nord, poti descoperi Europa Yacht Club, primul port privat de agrement din Romania, Lacul Techirghiol, locul recunoscut pentru turismul balnear, si, bineinteles, Delfinariul din Constanta.

Asadar, daca vrei sa petreci un concediu linistit, fara aglomeratie, si chiar sa beneficiezi de tratamente balneare, poti alege cu incredere Eforie Nord!

2. Eforie Sud

O alta statiune potrivita pentru familiile cu copii este Eforie Sud. Nu este la fel de intinsa precum Eforie Nord, dar este linistita si reprezinta o optiune buna pentru persoanele care isi doresc un concediu fara stres si agitatie. Aici vei gasi multe spatii verzi si zone de relaxare, iar un alt mare avantaj sunt preturile avantajoase.

Daca iti doresti un concediu intr-o destinatie relaxanta, fara sa cheltuiesti sume mari de bani, poti alege un sejur in Eforie Sud!

3. Jupiter

Pe lista statiunilor linistite de pe litoralul romanesc trebuie sa includem si Jupiter. Aceasta este o statiune de dimensiuni mici, intima, ideala pentru cuplurile cu copii sau pentru cele care vor sa se destinda cu adevarat.

Statiunea Jupiter este situata in apropierea Lacului Tismana si a padurii Comorova si are o plaja lunga, perfecta pentru timpul petrecut la soare. Mai mult decat atat, daca vei alege sa-ti petreci vacanta in Jupiter, vei putea sa urmezi cursuri de scufundare si sa te bucuri de conditii excelente de cazare!

Alte statiuni linistite de pe litoralul romanesc:

● Venus – este o statiune din sudul litoralului potrivita pentru odihna si relaxare;
● Cap Aurora – este cea mai mica statiune litorala din Romania, aflandu-se in continuarea statiunii Jupiter, dar este un loc pitoresc, bogat in verdeata, pe care merita sa-l explorezi alaturi de oamenii dragi.
● Olimp – este o statiune relaxanta, ideala pentru cei care vor sa se odihneasca dupa o perioada obositoare si incarcata de stres.

Acum ca stii ce statiuni poti alege pentru o vacanta in care sa te bucuri din plin de liniste, descopera ofertele pe care ti le-am pregatit si alege-ti destinatia pentru urmatorul concediu!