Palma de Mallorca

Posted by | Posted in Concurs "Palma de Mallorca" | Posted on

4

A fost destul de greu sa votam datorita numarului mare de „povesti” minunate dar… In urma votului intern organizat in cadrul companiei noastre, articolul care a adunat cele mai multe voturi este….

Palma de Mallorca, un vis ce poate fi adevarat, autor Ene Valentin.

Valentin, iti dorim o vacanta placuta si asteptam sa aflam cu care dintre colege pleci in Spania!

Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

Comments posted (4)

Insula paradisului sau Insula Perlelor……Palma de Mallorca ,este raiul pe pamant,este o insula a relaxari a bunei dispozitii si a petrecerilor fara sfarsit,o oaza de relaxare plina de frumusete autentica si exotica,in concluzie este o locatie de vis,Destinatia ideala pentru a-ti alina sufletul, sa-ti ,,clatesti” ochii cu o mare limpede de turcoaz, calma cu climat linistit si cu atmosfera relaxanta;. .Nu am fost, dar stiu ca au o Catedrala impresionanta a orasului, cartierul de lux al nobililor, strazile cu palmieri, magazinele si terasele au deschis drumul catre Castelul Bellver.
Nimic nu se compara cu o croaziera pe un catamaran care taie valurile intr-un balans caruia ii fac fata numai iubitorii de senzatii tari! Un peisaj de vis, o apa de culoarea indigoului si stanci parca sculptate…
Imi doresc sa ajung in Palma de Mallorca sa ma bucur de:Mediterana, sarata si fierbinte!

Articolul nu trebuie postat aici, urmareste unde au postat restul participantilor. Articolele postate in alta parte decat sectiunea dedicata concursului in desfasurare nu vor participa la vot. Deasemenea pentru a participa avem nmevoie de numele voastre complete.

PALMA DE MALLORCA – inca nu am ajuns in aceasta locatie despre care multa lume zice ca se merita sa fie vizitata dar sper ca intr-o buna zi sa ajung si in acest colt al SPANIEI; penrtu aceasta voi incerca sa citesc citeva impresii dar si descrieri ale acestei zone. Oraşul este situat în nord-vestul unui golf din sud-vestul insulei Mallorca.
Climatul este mediteranean, verile sunt fierbinţi , iernile blânde şi răcoroase.
Este capitala Insulelor Baleare aici locuind marea majoritate a populatiei insulei Mallorca, fiind faimoasa pentru plajele sale, marea frumoasa si locurile cu o mare traditie istorica, coastele insulei avand numeroase de golfulete , plaji si stanci. Obiective de vizitat importante fiind Castelul Bellver,Muzeul de Arta Spaniola Contemporana, Catedrala Mallorca si Muzeul Catedralicio, Baile Arabe, Plaza del Mercat, Cap de Formentor, pestera Coves del Drach, centrul cu stradute inguste specifice deceniilor trecut, delfinariul natural, fabrica de perle cluburi si discoteci.
Mâncarea traditionala este sobrassada, paella, iar pentru cei dulci la suflet , ensaimada, tipice dietei di aceasta zona fiind maslinele si migdalele.
VA MULTUMESC PENTRU POSIBILITATEA DE A PARTICIPA LA ACEST CONCURS !!!

Articolele postate in alta parte decat sectiunea dedicata concursului in desfasurare nu vor participa la vot. Deasemenea pentru a participa avem nmevoie de numele voastre complete.