Zilele Christian Tour 2017 – Festivalul vacanțelor în familie

Prima pagină » Cele mai bune oferte de vacanta » Zilele Christian Tour 2017 – Festivalul vacanțelor în familie

De 20 de ani creăm câte un drum spre fiecare vis iar anul acesta sărbătorim alături de voi tot atâția ani de călătorii minunate.

În data de 27 mai în intervalul orar 11:00 – 20:00 vă așteptăm cu mic cu mare la Petrecerea Aniversară de pe terasa Mega Mall București unde am pus la cale o mulțime de surprize pentru tine.

Header-Zilele-CHR

Ne-am pregătit cu:

– Târg de vacanțe cu reduceri LAST MINUTE

– Jocuri și ateliere creative pentru copii

– Muzică, acrobații și concursuri amuzante

– Parada Suricatelor

– Zeci de premii în fiecare oră

– Super spectacol de teatru muzical oferit de trupa PAM PAM

Te invităm de asemenea în perioada 10-28.05.2017 cu mare drag să te bucuri de pachetele aniversare de pe site, create special pentru tine. Ai cele mai bune prețuri din an pentru vacanțele tale în familie. În fiecare zi te bucuri de oferta vedetă a zilei, reduceri de până la 85%, promoții la bilete charter de avion și multe alte reduceri pentru cei mici.

600x200-Descopera-Oferta-Vedeta

Alege să petreci un sejur excepțional în doi, în pitorescul oraș Parga de la 98 euro/2 persoane sau zboară cu familia în Creta cu taxe de aeroport gratuite. Iar dacă ai în plan o destinație exotică cea mai populară vedetă a Mediteranei, Mallorca te întâmpina cu reduceri pe măsură. În plus nu ai vrea să ratezi prețuri de excepție pentru servicii all inclusive în Turcia sau Egipt!

Până la petrecerea aniversară de la Mega Mall din 27 Mai, în sediile #ChristianTour este atmosferă de sărbătoare.

colaj

Vizitează-ne în agențiile Christian Tour din toată țara, cumpără-ți vacanța mult visată de la noi și vei fi înscris automat la tombolă aniversară

– 1 vacanță pentru două persoane în Dubai

– 1 vacanță pentru două persoane în Antalya

– 1 vacanță pentru două persoane în Egipt

Participă la evenimentul anului și vei găsi garantat sejurul perfect la care ai visat! Profită de ofertele aniversare Christian Tour pentru mii de destinații de vacanță!

Autor: Alexandra Rotaru