Camila odihnindu-se pe o plaja din Hurghada, Egipt

Vacanțe pentru toată familia, fericire pentru pitici!

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Egipt » Vacanțe pentru toată familia, fericire pentru pitici!

Anul acesta 1 iunie vine cu cadouri și pentru părinți, nu numai pentru cei mici. Profită de vacanța prelungită și du-ți familia într-un concediu fantastic în cele mai populare destinații ale momentului.

Si dacă încă nu știi ce să alegi, venim în ajutorul tău cu cele mai bune recomandări și oferte speciale pentru toate buzunarele. Iată 5 destinații care sigur te vor încânta și care promit să fie atât oaze de relaxare cât și pline de locuri interesante pentru cei aventuroși:

Camila odihnindu-se pe o plaja din Hurghada, Egipt

Camila odihnindu-se pe o plaja din Hurghada, Egipt

1. Egipt este epicentrul uneia dintre cele mai vechi civilizații ale lumii. Construcțiile sale fascinante te vor atrage cu siguranță, în plus istoria și cultură egipteană promit să te transpună într-o lume diferită de tot ce ai experimentat până acum. Fie că vrei să profiți de serviciile all inclusive, să faci snorkeling sau să pornești într-un safari printre dunele de nisip, nu vei fi dezamăgit de alegerea făcută.

Zakynthos, Miro Zante Imperial Resort & Water Park, piscina, tobogane, mare

Zakynthos, Miro Zante Imperial Resort & Water Park, piscina, tobogane, mare

2. Grecia este destinația preferata a turiștilor și nu e de mirare de ce. Oriunde alegi să-ți petreci vacanță vei fi întâmpinat de priveliști care îți taie răsuflarea, de orășele pitorești tradiționale și de cel mai frumos colorit al mărilor cristaline. Zakynthos, Corfu, Halkidiki, Creta, Rodos, Santorini sau Thassos, toate stațiunile grecești sunt învăluite de cadre naturale, spectaculoase și de obiective turistice deosebite.

Belek, Hotel Belek Beach Resort, piscina exterioara

Belek, Hotel Belek Beach Resort, piscina exterioara

3. Dacă îți dorești să te bucuri de o vacantă relaxantă unde cultura și istoria se imbină armonios cu liniștea naturii, atunci Turcia este destinația pe care o căutai. Te invităm să te bucuri de un sejur luxos și să te răsfeți cu servicii de 5 stele pentru toată familia ta.

Aqua Magic, Mamaia, Romania

Aqua Magic, Mamaia, Romania

4. Litoralul românesc este alegerea perfectă pentru cei care vor o destinație mai apropiată de casă. Plaje private, piscine și distracție din plin pentru cei mici te așteaptă în oricare din stațiunile de pe litoral. Nu trebuie să ratezi acvariul, delfinariul sau multitudinea de Aqua Parkuri și să te încarci cu energie!

Tunel in acvariul Loro Parque

Tunel in acvariul Loro Parque

5. Vara asta distracția e în toi în cea mai populară destinație din Europa. Spania oferă aventuri pe cinste pentru întreagă familie, îți garantăm că nimeni nu se va plictisi. Spectacole exotice, plaje cu nisip fîn, ape turcoaz și fieste incendiare va vor încânta vacanța.

 

Vacante-Familie-25-05-Cover

Intră acum pe www.christiantour.ro și alege-ți sejurul perfect! Ai prețuri de la 95 de euro/persoană și oferte speciale pentru cei mici!

 

Autor: Alexandra Rotaru