๐•๐š๐ซ๐š ๐š๐ฌ๐ญ๐š..๐ญ๐จ๐š๐ญ๐ž ๐๐ซ๐ฎ๐ฆ๐ฎ๐ซ๐ข๐ฅ๐ž ๐๐ฎ๐œ ๐ขฬ‚๐ง ๐Œ๐€๐‹๐‹๐Ž๐‘๐‚๐€!

Prima paginฤƒ » Destinatii de vacanta » Spania » ๐•๐š๐ซ๐š ๐š๐ฌ๐ญ๐š..๐ญ๐จ๐š๐ญ๐ž ๐๐ซ๐ฎ๐ฆ๐ฎ๐ซ๐ข๐ฅ๐ž ๐๐ฎ๐œ ๐ขฬ‚๐ง ๐Œ๐€๐‹๐‹๐Ž๐‘๐‚๐€!

๐•๐š๐ซ๐š ๐š๐ฌ๐ญ๐š..๐ญ๐จ๐š๐ญ๐ž ๐๐ซ๐ฎ๐ฆ๐ฎ๐ซ๐ข๐ฅ๐ž ๐๐ฎ๐œ ๐ขฬ‚๐ง ๐Œ๐€๐‹๐‹๐Ž๐‘๐‚๐€! Spectacolul naturii ne lasฤƒ รฎntotdeauna fฤƒrฤƒ cuvinte, iar Mallorca este insula รฎn care astfel de spectacole se รฎntรขmplฤƒ zilnic. Fiecare apus e unic, iar cu cele 300 de zile รฎnsorite pe an…. vei spune WOW รฎn fiecare zi! Relieful impozant ศ™i micile golfuri din jurul insulei aduc cu ele un orizont nesfรขrศ™it de selfiuri reuศ™ite. Aici vei gฤƒsi un amestec unic de peisaje impresionante, istorie bogatฤƒ ศ™i ospitalitate peste limite. Pentru a te ajuta sฤƒ รฎศ›i planifici aventura รฎn Mallorca, iatฤƒ cรขteva lucruri pe care le poศ›i face รฎn aceastฤƒ insulฤƒ fermecฤƒtoare:

Exploreazฤƒ Palma de Mallorca

Descoperฤƒ capitala insulei, Palma de Mallorca, cu strฤƒzile sale pitoreศ™ti, arhitectura goticฤƒ ศ™i atmosfera vibrantฤƒ. Viziteazฤƒ Catedrala din Palma, รฎnfrumuseศ›atฤƒ de influenศ›e maurice ศ™i gotice, apoi plimbฤƒ-te prin centrul vechi pentru a te bucura de magazinele, restaurantele ศ™i cafenelele autentice. Este o insula a contrastelor, unde gusturile ศ™i aromele sunt demenศ›iale, invitandu-te sฤƒ te bucuri de prima ta sobrassada!

Relaxeazฤƒ-te la plajฤƒ

Mallorca este renumitฤƒ pentru plajele sale spectaculoase. รŽnchiriazฤƒ un ศ™ezlong ศ™i bucurฤƒ-te de soarele cald ศ™i de nisipurile fine. Distracศ›ia ศ™i relaxarea sunt garantate! Insula Mallorca, cea mai mare din Spania, se mรขndreลŸte cu cรขteva dintre cele mai frumoase plaje deosebite, aลŸa ca nu trebuie sฤƒ ratezi acest paradis al concediilor. Cele mai importante staลฃiuni cu plaje รฎntinse cu nisip fin ลŸi curat sunt Magalufย ลŸiย Palma Nova, pe coasta de vest, ลŸiย Alcudiaย ลŸiย Puerto Pollenca, รฎn nord.

Alcudia este preferata familiilor care รฎศ™i iau prichindeii รฎn vacanศ›ฤƒ, pentru plajele sale lungi ลŸi a gamei variate de sporturi de apฤƒ. Hotelurile pun la dispoziศ›ie piscine cu secลฃiuni pentru copii, saloane de รฎngheลฃatฤƒ ลŸi mini-cluburi cu programe de divertisment.

Exploreazฤƒ Peศ™tera Drach

Una dintre cele mai impresionante atracศ›ii naturale ale insulei, Peศ™tera Drach. Un labirint subteran impresionant, plin de stalactite ศ™i stalagmite minunate. Cu siguranศ›ฤƒ, punctul culminant ale acestei peศ™teri este Lacul Martel, unul dintre cele mai mari lacuri subterane din lume. Nu-ศ›i pierde ศ™ansa de a urmฤƒri un concert de muzicฤƒ clasicฤƒ care are loc pe lac, creรขnd o atmosferฤƒ magicฤƒ ศ™i irepetabilฤƒ. Este o experienศ›ฤƒ de neuitat!

Fฤƒ o excursie รฎn munศ›iย 

Munศ›i Serra de Tramuntana te aศ™teaptฤƒ sฤƒ porneศ™ti รฎntr-o aventurฤƒ montanฤƒ de neeglat. Parte din patrimoniul UNESCO, munศ›ii dau viaศ›ฤƒ unui peisaj montan cu terase de mฤƒslini, mori de apa, ferme ศ™i sฤƒtuce pitoreศ™ti precum Valldemossa. Nu trebuie sฤƒ ratezi vizitele la punctuele de belvedere Cap de formentor, Mirador de na Foradada, Sant Elm and Sa Dragonera. Priveliศ™tea va fi cu adevฤƒrat spectaculaosฤƒ!

Viziteazฤƒ Castell de Bellver

Exploreazฤƒ aceastฤƒ fortฤƒreaศ›ฤƒ goticฤƒ situatฤƒ la peste 100 de metri deasupra nivelului mฤƒrii. Castelul Bellver este construit pe ruinele unei vechi aศ™ezฤƒri musulmane ศ™i este situat รฎn interiorul unei pฤƒduri de pini, oferind o imagine panoramicฤƒ de excepศ›ie cฤƒtre oraศ™ul Palma de Mallorca. Admirฤƒ arhitectura sa unicฤƒ exterioarฤƒ iar la interior bucurฤƒ-te de arcadele impunฤƒtoare si de expoziศ›ia de statui romane.


Degustฤƒ vinurile locale

De eศ™ti un degustator de vin desฤƒvรขrศ™it sau doar amator, Mallorca are ce sฤƒ รฎศ›i ofere รฎn materie de crame. Noi รฎศ›i recomandฤƒm sฤƒ รฎncerci Bodegas Vi Rei, unde vei putea degusta douฤƒ vinuri albe, un rose ศ™i douฤƒ vinuri roศ™ii รฎmpreunฤƒ cu niศ™te tapas pe mฤƒsurฤƒ. Dacฤƒ doreศ™ti sฤƒ te relaxezi poศ›i chiar sฤƒ comanzi unย aperitivย delicios despre care localnicii spun ca e cel mai bun, iar cei de la cramฤƒ รฎl prepara personal. Ce spui?

Plimbฤƒ-te prin Port Sรณllerย 

Exploreazฤƒ oraศ™ul pitoresc Port Sรณller, situat รฎntr-un golf รฎnconjurat de munศ›i ศ™i mare.ย  Aici vei gฤƒsi o plajฤƒ superbฤƒ, unde te poศ›i relaxa ศ™i bucura de soare. Dacฤƒ eศ™ti pasionat de aventurฤƒ, poศ›i lua un tren panoramic care traverseazฤƒ Munศ›ii Serra de Tramuntana ศ™i ajunge รฎn orฤƒศ™elul Sรณller, ce meritฤƒ cu siguranศ›ฤƒ o bucatฤƒ din timpul tฤƒu!

Acestea sunt doar cรขteva dintre bijuteriile ascunse ale frumoasei insule Mallorca. Indiferent de alegerea ta, vei gฤƒsi รฎntotdeauna relaxare ศ™i aventurฤƒ, acolo unde marea se รฎmbinฤƒ perfect cu muntele iar mรขncarea tradiศ›ionalฤƒ combinatฤƒ cu un pahar de vin este un adevฤƒrat deliciu!

Click aici pentru un sejur de excepศ›ie รฎn august, 7 nopศ›i cazare, charter avion cu bagaj de calฤƒ ศ™i bagaj de mรขnฤƒ inclus din ๐๐ฎ๐œ๐ฎ๐ซ๐ž๐ฌฬฆ๐ญ๐ข ศ™i ๐‚๐ฅ๐ฎ๐ฃ-๐๐š๐ฉ๐จ๐œ๐š!ย