Cazare Tenerife: Top 3 hoteluri recomandate de Christian Tour

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Spania » Cazare Tenerife: Top 3 hoteluri recomandate de Christian Tour

Fiind cea mai mare insula din arhipelagul Canare din Oceanul Atlantic, apartinand Spaniei, Tenerife este una dintre cele mai vanate destinatii de vacanta de catre turistii romani. Plajele, hotelurile excelente, gastronomia locala, viata de noapte fac din aceasta insula o destinatie exotica pe care orice turist ar trebui sa o experimenteze cel putin o data in viata.

Farmecul Insulelor Canare atrage turisti din toate colturile lumii, inclusiv din Romania. Daca vrei sa te numeri printre ei si sa ai parte de un sejur memorabil in aceasta destinatie, un aspect extrem de important la care trebuie sa te gandesti este cazarea in Tenerife.

Cand vine vorba de cazare in Tenerife, oferta este, bineinteles, pe masura cererii – extrem de diversificata. Pentru a-ti usura, insa, procesul de selectie, specialistii nostri au intocmit pentru tine un top 3 al celor mai bune hoteluri in ceea ce priveste cazarea in Tenerife. Iata care sunt recomandarile noastre:

1. Hotel Blue Sea Puerto Resort – Cazare Tenerife 4*

Hotelul este situat in statiunea Puerto de la Cruz, la trei minute de plaja. Este un complex care pune la dispozitia turistilor servicii excelente de agrement si relaxare: piscine in aer liber, o varietate de activitati, cum ar fi tenis sau baschet, diverse programe de divertisment pentru copii, un centru spa propriu (sauna, masaje si tratamente de infrumusetare) etc. In receptia hotelului turistii au acces gratuit la internet WiFi, iar camerele au urmatoarele facilitati: aer conditionat, balcon cu vedere la mare, la munte sau la piscina, TV prin satelit si minibar.

2. Hotel San Telmo– Cazare Tenerife 3*

Acest hotel este situat in statiunea Puerto de la Cruz, la aproximativ zece minute de mers pe jos de centrul orasului si la doar un minut de plaja. Proprietatea are terenuri de golf in vecinatate si locuri de divertisment, oferind o priveliste minunata oaspetilor sai. Facilitati hotel: receptie 24 din 24 de ore, WiFi gratuit in zonele deschise, camere pentru nefumatori, restaurant si bar, room service, piscina interioara si exterioara, camere luminoase dotate cu minibar, seif individual, televizor, balcon si dulap.

3. Hotel Select Sunningdale– Cazare Tenerife 3*

Hotelul Select Sunningdale se afla in partea de sud a insulei Tenerife, intr-o zona linistita, la o distanta de numai 900 m departare de cea mai apropiata plaja. Parcul National Teide se afla la o distanta de 36 km fata de hotel, iar Rezervatia Naturala Muntele Guaza se afla la o distanta de doar 11 km. Pentru pasionati, exista mai multe terenuri de golf la numai cateva minute de mers pe jos. Hotelul Select Sunningdale este pozitionat excelent in Tenerife, oferind o gradina ampla cu facilitati pentru relaxare, precum si camere dotate cu mobilier modern, astfel incat turistii sa se simta ca acasa. Facilitati hotel: piscina in aer liber, restaurant a la carte, terasa, gradina, servicii de masaj, solar, mini golf, tenis de masa, biliard, teren de golf, snack bar, WiFi gratuit, inchirieri auto, camere de familie, camere pentru nefumatori etc.

Pentru preturi si mai multe detalii despre aceste hoteluri sau alte variante de cazare in Tenerife, consulta sectiunea Vacante Spania – Tenerife a site-ului nostru!