Christian Tour deschide primul magazin de vacanţe din România

Prima pagină » Cele mai bune oferte de vacanta » Christian Tour deschide primul magazin de vacanţe din România

În noul sediu Christian Tour, deschis pe Strada Smârdan nr.7 ( din Centrul Istoric al Capitalei) va fi inaugurat pe 1 septembrie  primul Travel Concept Store din România, un loc unde mâncărurile şi băuturile delicioase vin la pachet cu o doză savuroasă de inspiraţie pentru vacanţă!

În timp ce te bucuri de o băutură răcoritoare, o echipă de profesionişti îţi oferă consultanţă şi recomandări pentru următorul tău concediu. Magazinul de călătorii se află chiar lângă Greek Tavern – Fish Restaurant, inaugurat de Christian Tour la începutul lunii iunie.

„Pe 1 septembrie deschidem Travel Concept Store, primul magazin de vacanţe din România. Construcţia a început acum opt luni, iar în acest weekend este gata să-şi primească oaspeţii. Organizăm un eveniment de două zile cu peste 200 de invitaţi de la agenţiile partenere din ţară. Aceştia se vor bucura de un program special care include vizite la Palatul Parlamentului, la Palatul Cotroceni şi, bineînţeles, la clădirea Christian Tour. Masa de prânz va fi servită chiar la Travel Concept Store, după care ne pregătim pentru o seară grecească cu muzică live“, declară Marius Berca, director marketing Christian Tour.

Ce găsiţi la Travel Concept Store? Un spaţiu modern ce imită interiorul unui avion… „creator de călătorii”. Cataloage cu destinaţii variate, vacanţe pentru toate buzunarele. Sejururi în Antalya, pentru care taxele de aeroport sunt gratuite. De exemplu, preţul unui pachet pentru plecările din 12 şi 20 septembrie porneşte de la 499 Euro/pers.

Oferte speciale: în Insula Kos preţurile încep de la 345 Euro/pers. Programul Senior Voyage, care vine anul acesta cu două destinaţii noi: Coasta de Azur şi San Remo, de la 365 de Euro/pers. Şi, desigur, destinaţiile clasice pentru Senior Voyage, dintre care amintim Lisabona – de la 375 Euro/pers., Grecia – de la 285 Euro/pers., Sicilia – de la 295 Euro/pers., Napoli – de la 295 Euro/pers., Costa Brava, etc.

Christian Tour, membru fondator al Memento Holidays şi cel mai mare grup turistic prezent pe piaţa din România, a inaugurat la începutul lunii iunie şi Greek Tavern – Fish Restaurant. Locul unde ospeţii simt savoarea celor mai delicioase preparate tradiţionale autentice, într-o atmosferă grecească îmbietoare.



Christian Tour în 2012:

  • · peste 100.000 de turişti
  •   35.000.000 euro cifra de afaceri
  • · 1.200 agenţii partenere
  • · peste 20 de masini de transport grupuri de persoane în flota proprie
  • · 16 zboruri charter pe saptamâna
  • · 30 autocare charter săptămânal
  • · 82 circuite transport cu autocarul
  • · 75 circuite transport cu avionul
  • · zboruri directe din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi