Qatar Airways îi inspiră pe exploratorii din jurul lumii să-și trăiască visurile, cu ofertele de neratat ale festivalului călătoriilor

Prima pagină » Articole » Qatar Airways îi inspiră pe exploratorii din jurul lumii să-și trăiască visurile, cu ofertele de neratat ale festivalului călătoriilor

Cel mai popular festival al Qatar Airways, Festivalul Călătoriilor, s-a întors și oferă pasionaților de călătorii din întreaga lume posibilitatea de a se bucura de oferte speciale către locuri pline de inspirație – precum și șansa de a câștiga premii exclusive.

Începând cu 29 august și până pe 5 septembrie 2016, Festivalul Călătoriilor va purta călătorii prin destinațiile de vacanță preferate în întreaga lume, cu tarife pornind de la 279 euro, tarife 2 în 1 si reduceri de grup, pentru călătoriile din perioada 15 septembrie 2016 și 30 iunie 2017*. Festivalul include, de asemenea, oferte speciale pentru hoteluri, precum și alte beneficii extra, cum ar fi închirierea unei mașini.

Tariful unui bilet spre Dubai este de numai 279 euro, iar membrii Qatar Airways Privilege Club pot câștiga, de asemenea, Qmile triple pentru rezervările făcute în timpul Festivalului Călătoriilor. Printre destinațiile puse la bǎtaie în cadrul Festivalului Călătoriilor se numără și: Bangkok, Singapore, Maldive sau Bali.

Pe lângǎ prețurile reduse semnificativ ale Festivalului Călătoriilor, călătorii au șansa de a câștiga premii speciale de-a lungul celor opt zile ale festivalului. Peste 600 de premii vor fi oferite pe tot parcursul evenimentului, cum ar fi douǎ bilete de avion „în jurul lumii”, în colaborare cu Qatar Airways și oneworld, șansa de a câștiga bilete la meciurile echipei de fotbal FC Barcelona, sponsorizată de Qatar Airways, precum și tricouri de fotbal semnate. Vor fi acordate, de asemenea, upgrade-uri gratuite, oferind călătorilor posibilitatea de a experimenta cele mai bune servicii de la cea mai bunǎ clasǎ business din lume. Vor fi puse la bătaie și zboruri gratuite la Economy Class pentru călătorii în rețeaua globală a liniei aeriene, cinci pachete de vacanță Qatar Airways Holidays, vouchere pentru cumpărături în Duty Free-urile Qatar și multe altele.

Jonathan Harding, Qatar Airways Senior Vice President Europa a declarat: „Festivalul Călătoriilor Qatar Airways, lansat pentru prima dată în luna ianuarie a acestui an, a oferit clienților noștri o platformă unică prin care să se bucure de unele dintre cele mai bune oferte disponibile. De data aceasta, pe parcursul Festivalului Călătoriilor, pasagerii noștri vor putea alege din mai multe pachete și oferte de călătorii speciale, încurajându-i să exploreze lumea și oferindu-le șansa de a câștiga, de asemenea, câteva premii mari. Dorim să-i inspirăm pe oameni nu numai sa viseze la cǎlǎtorii, ci sǎ-şi transforme acele vise în realitate.”

Ofertele disponibile pe parcursul Festivalului Călătoriilor se vor aplica biletelor de avion dus-întors la clasele Economy și Business Class, pentru o selecție de destinații preferate din întreaga lume în care își desfășoară zborurile Qatar Airways, incluzând Orientul Mijlociu, Europa, Asia de Est, Subcontinentul Indian, Asia Pacifică și Africa.

Pentru a beneficia de ofertele Festivalului Călătoriilor, clienții pot vizita site-ul companiei, birourile de vânzări Qatar Airways și orice partener de rezervări pentru călătorii.

Pasagerii se vor bucura de călătorii către rețeaua în plină expansiune a Qatar Airways, zburând printr-unul dintre cele mai bune  10 aeroporturi din lume, Aeroportul Internațional Hamad din Doha. Călătorii pot descoperi acum noi destinații adăugate rețelei liniei aeriene în 2016, incluzând Los Angeles (SUA), Ras Al Khaimah (EAU), Sydney (Australia), Boston (SUA), Birmingham (Marea Britanie), Adelaide (Australia), Yerevan (Armenia), Atlanta (SUA) , Marrakech (Maroc) și Pisa (Italia).

Festivalul călătoriilor te aşteaptă şi pe site-ul www.christiantour.ro.

Thailanda – sejur de 4/7 nopți, de la 695 €/persoană. Detalii aici.

Indonezia, Bali – sejur de 7 nopți, de la 993 €/persoană. Detalii aici.

Oceanul Indian, Seychelles – sejur de 7 nopţi, de la 1557 €/persoană. Detalii aici.

Singapore – sejur de 7 nopţi, de la 880 €/persoană. Detalii aici.

Malaezia, Kuala Lumpur – sejur de 7 nopţi, de la 745 €/persoană. Detalii aici.

Revelion combo Singapore – Bali – sejur de 12 nopţi, de la 1870 €/persoană. Detalii aici.

Revelion Thailanda – Krabi – sejur de 11 nopţi, de la 880 €/persoană. Detalii aici.

Autor: Loredana Ciubuc