Thailanda- Țara Zâmbetului

Prima pagină » Articole » Thailanda- Țara Zâmbetului

Atunci când vorbim de atracțiile turistice din zona asiatică, Thailanda este cu siguranță în topul locațiilor iubite de turiștii de pretutindeni! De la munți impunători la plaje parcă rupte din paradis, până la jungle impresionante și plantații cu orez…cu alte cuvinte, oricare ar fi vacanța ta ideală, cu siguranță experiențele din Țara Zâmbetului vor întrece orice așteptare!

Vacanță Phuket

E foarte greu de descris în cuvinte cât de spectaculoasă este insula Phuket, însă experiența pe una dintre cele mai frumoase insule de pe fața pământului trebuie pusă pe lista de MUST SEE din această viață! Renăscută ca pasărea Pheonix, cu ape de un albastru cristalin, preparate din bucătăria thailandeză și nenumărate activități acvatice, aici cu siguranță vei găsi tot ce cauți!

Vacanță Krabi

Una dintre cele mai căutate destinații, Krabi, se află ascunsă printre pădurile de mangrove și impresionantele formațiuni de calcar. Aici găsești peisaje ce îți taie răsuflarea, plaje de un alb imaculat și temple strălucitoare, toate înconjurate de vegetație luxuriantă. Cu o varietate semnificativa de atracții culturale dar și naturale, Krabi te așteaptă să îi descoperi toate secretele!

Vacanță Pattaya

Putem spune că în Pattaya totul este plin de viață, de la răsărit și până la apus! Pe timp de zi îți recomandăm să te bucuri de apa cristalină, sporturile acvatice și plajele superbe iar pe timp de noapte totul devine electrizant, iar petrecerea țin până se crapă de ziuă! Ce mai aștepți? P.S. Îți mai spunem un secret! Ce zici de posibilitatea de a face cunoștință cu cei mai prietenoși elefanți în Elephant Jungle Sanctuary Pattaya? Te invităm să te alături elefanților în „Camera de duș cu elefant” special construită în aer liber și să te răcorești în timp ce îi faci baie și te relaxezi în spa-ul lor cu noroi!

Vacanță Bangkok

Un oraș vibrant, cosmopolit, rafinat dar și  foarte exotic. La orice descriere te-ai gândi, Bangkok este puțin mai mult! Aici găsești cele mai impresionante temple, zgârie-nori, piețe plutitoare și palate aristocrate ce îți vor încânta privirea la fiecare pas! Hai să le descoperi alături de noi într-un circuit ce îți va depăși toate așteptările!

Christian Tour te asteapta cu cele mai bune oferte pentru a trăi experiența vieții tale în Thailanda! << Descopera toate pachetele turistice aici >>