10 locuri secrete ale Zanzibarului

Prima pagină » Articole » 10 locuri secrete ale Zanzibarului

Ai auzit de cele 10 locuri secrete ale Zanzibarului? Noi ți le destăinuim pentru ca tu să te bucuri de ele în cele mai inedite vacanțe ale anului 2023!

Plaja Paje

Aici găsești cel mai fin nisip, iar apa caldă a Oceanului Indian te așteaptă pentru cea mai relaxantă experiență. Datorită vântului ce bate aproape tot timpul anului, Plaja Paje este locul ideal pentru kite-surfing și alte sporturi de apă. Hai să te bucuri de cafenele cochete, bungalow-uri ce răsar dintre mulțimea de palmieri și mai ales, de oamenii primitori ai locului.

Zona Conservata Mnemba Atoll

Aici ai ocazia să vezi cel mai mare atoll de corali din lume! Nu numai atât! Vei întâlni și una din cele mai diverse faune acvatice din zona. Insula Mnemba este cu siguranță unul dintre cele mai populare locuri pentru scufundări, cu o imensă varietate de corali, pești colorați, dar și animale marine mai mari, cum ar fi țestoasle și delfinii.

Casa lui Freddie Mercury

Ai auzit bine! Este cu adevărat un loc de #legenda unde te poți delecta cu cele mai mari capodopere muzicale cunoscute în toată lumea, alături de pereții tapetați cu citate, poze și texte despre Freddie.

Piața noctură din Stone Town

Piața nocturnă din Stone Town, ce păstrează imaginea unică a mixului de culturi, dar și influențe culinare predominant persane, arabe și indiene, ce îți vor trezi toate simțurile. Totul cuprins într-un amalgam de strazi inguste presarate cu piețe impresionante și un aer plin de istorie.

Kendwa Rocks

Nu ai auzit încă? Aici se găzduiește celebra petrecere sub Lună Plină, începută oficial în 1996 și mai apoi devenind o tradiție ce se păstrează până în zilele noastre. Aceasta are loc în mijlocul plajei cu nisip alb, pe ritmuri exotice sub clar de lună.

Plaja Mtende

Un colț de paradis înconjurat de pereți de stâncă înalți, ce ascund o apă dintre cele mai cristaline. Drumul către Plaja Mtende te poartă printre casele localnicilor, printre livezi impresionante de banani până când în zare vei descoperi micul colt de paradis ascuns.

Parcul Național Jozani Chwaka Bay

Un loc de poveste pe care îl găsești în inima Zanzibarului, și care te așteaptă să faci cunoștință cu drăguțele maimuțe cu gât alb, peste 40 de specii de păsari, fluturi și multe alte viețuitoare. Te poți delectam cu o vizită în pădurea tropicală sau hai să descoperi impresionanta pădure de mangrove.

Insula Pemba

O oază de liniște și pace unde ai parte de natură sălbatică neatinsă. Majoritatea turiștilor aleg această destinați tocmai pentru autenticitatea insulei și pentru explorarea culturii Tanzaniene.

Plaja Nungwi

Plaja Nungwi este un adevărat magnet pentru turiști, datorită frumuseții rare pe care o găsiți dar și pentru posibilitatea de a practica cât mai multe sporturi acvatice. Foarte important de menționat, aici vei avea parte de cele mai frumoase apusuri de soare, parcă scoase din tablourile de artă!

Te-am convins să petreci o vacanță de vis în Zanzibar? Rezervă acum un sejur fabulos AICI!