Circuite exotice 2023 în destinații unice

Prima pagină » Articole » Circuite exotice 2023 în destinații unice

Te-ai gândit vreodată că experiența vieții tale bate la ușă? Indiferent că e vorba de frumusețea țărilor din Africa, distracția nesfârșită ce te așteaptă în Las Vegas sau impresionanta Asia, anul 2023 este anul noilor începuturi, al provocărilor și al aventurilor! De aceea te așteptăm alături de noi să descoperi magia circuitelor exotice!

Excursie de Familie, Safari în Tanzania și plajă în Zanzibar

Tanzania este cu siguranță una dintre cele mai spectaculoase țări ale Africii, cu o varietate impresionantă de peisaje, animale sălbatice, istorie și bineînțeles oameni primitori ce abia așteaptă să îți împărtășească din obiceiurile locului! Vei avea șansa de a vizita un sat tipic african, Masai, de a mânca mâncărurile lor locale, de a participa la ceremoniile lor și poate chiar de a te implica în tradițiile lor. Închide ochii și imaginează-ți cât de minunate sunt fauna sălbatica și peisajul african din aceste țări pentru că am de gand sa-ți spun un secret – ambele au inspirat filmul clasic Regele Leu!

Despre Zanzibar orice cuvânt este de prisos pentru că plajele cu nisip alb și exotismul idilic al stațiunilor de la malul Oceanului Indian  sunt o adevarată încântare. Acum ai ocazia să experimentezi alături de familia ta un circuit plin de aventură și relaxare pe care îl vei iubi încă din prima clipă! Află mai multe detalii aici! 

Excursie de Familie, Kenya – Safari și plaja

Cu extraordinara sa diversitate geografică, Kenya îți va oferi ție și familiei tale o experiență de neuitat! Fie că ești dornic de relaxare sau abia aștepți să descoperi farmecul primordial și sălbatic al zonei, Kenya îți va oferi câte puțin din amândouă!

Mărginită de apele calde ale Oceanului Indian, Diani Beach oferă prilej de snorkelling și kitesurfing, precum și de relaxare completă. Apoi ne vom îndrepta atenția către Parcurile Naționale Tsavo Est și West ce îți vor oferi ocazia să descoperi animalele sălbatice în mediul lor natural. Cum ar fi să te întâlnești cu elefanți, rinoceri negri, gerenuk cu gât lung, zebre, struți și alți prădători mari?  Cu siguranță impresionant! Dar pentru știm că ești curios să descoperi mai mult, te vei îndrepta apoi spre Mombasa, un amestec de limbi și culturi din toate colțurile scăldate de apele Oceanului Indian, ce te așteaptă ca un deșert decadent pe coasta Kenyei.

Ce mai aștepți? Pornește chiar acum în aventura vieții tale în Excursia de familie, Kenya – Safari si plajă!

Japonia & Coreea de Sud – O călătorie de suflet

Legendele ne spun că formarea Japoniei a fost datorată zeilor. Aceștia au înfipt o sabie în ocean iar la scoaterea ei, cele 4 picături de apă formate au devenit insulele principale, celelalte picături formând multitudinea de insule micuțe (nu mai puțin de 5000).

Vrei să descoperi cea mai mare metropolă a lumii? Sau să ajungi în vârful muntelui Komagatake, unde poți vedea de aici Muntele Fuji și lanțul munților Hakone pe partea stângă, Odawara, Yokohama și Insula Ohshimape pe dreapta, cu Lacul Ashinoko în spate? Nu te opri aici! Orașul Kyoto e plin de temple spectaculoase ce merită vizitate cu atenție!

Poreclită „Țara dimineților liniștite”, Coreea de Sud este îmbogățită de tradiții și legende păstrate vii de-a lungul secolelor! Și dacă te întrebi ce ar putea să ofere…foarte simplu..o călătorie în viitor și în trecut (ambele în același timp) pentru că metropola-gigant îmbină cu succes modernismul cu frumoasele tradiții. Te-am convis? Hai să descoperi frumoasa Asie pe pielea ta! Aici găsești detaliile de care ai nevoie!

Los Angeles – Las Vegas, Traiește Visul American

Cu toții cunoaștem imaginea acelor plaje întinse și însorite din Los Angeles, pe marginea cărora se întinde o faleză veșnic plină de tineri care se plimbă sau se relaxează la umbra palmierilor. Este cu siguranță cea mai complexă și atrăgătoare metropolă, un loc al contrastelor unde opusele se atrag iar diversitatea etnică și culturală a locuitorilor de aici este absolut incredibilă.

Mai știm și că visezi să explorezi fascinantul oraș La Vegas, capitala mondială a distracției! Locul unde milionarii şi aventurierii îşi încearcă norocul, a devenit o metropolă uriașă într-un timp foarte accelerat. Bucură-te de cabarete, cluburi de muzică și arhitectură ce depășește limita imaginației. Dar pentru ca Las Vegas nu înseamnă doar distracție și lux, găsești aici o serie impresionantă de obiective turistice și muzee. Acum e momentul să trăiești visul american alături de noi! Vezi detaliile circuitului aici! 

Vietnam de la Nord la Sud

Una dintre cele mai provocatoare și inspirante destinații te așteaptă! Hai să descoperi țara ce își păstrează cu succes tradițiile vii, dar care s-a adaptat fără probleme modernismului. De la orașe pline de splendoare, până la câmpurile de orez în mijlocul peisajului spectaculos de vârfuri stâncoase, canale șerpuitoare și vegetație luxuriantă. Vei explora satele pitoresti ale Deltei, te vei întâlni cu locuitorii lor și vei savura un pranz tradițional în casa unui sătean. Încă nu te-am convins? Mai sunt încă multe de descoperit în cicuitul Vietnam de la Nord la Sud.

Panama – Relaxare si Aventură în Paradis

Această călătorie te va duce într-un paradis în forma sa cea mai pură! Descoperă junglele dense din Chagres, unde au trăit timp de secole indienii Emberá, apoi bucură-te de priveliștile uluitoare ale orizontului orașului Panama, Cinta Costera și navele care așteaptă să traverseze Canalul Panama.

Distracția și relaxarea vor fi la cote maxime, iar cele mai frumoase plajele te așteaptă pentru experiențe de neuitat! Aici găsești toate detaliile de care ai nevoie! 

India – Triunghiul de Aur & Ranthambore

India are meritul de a fi adăugat o nouă dimensiune în Univers: aceea de a exista liber“, spunea Mircea Eliade, scriitorul care a încercat să cerceteze toate sensurile ascunse ale acestei țări mistice. Inițiații și, în egală măsură, neinițiații vor avea privilegiul de a descoperi un tărâm învăluit în aroma mirodeniilor și savorilor locale, al ritualurilor și tradițiilor inedite, o realitate cu totul diferită față de lumea obișnuită în care trăiesc. În trei cuvinte: o țară unică. Aventura începe de la capitala Delhi până la încântătorul Agra și de la Jaipur la Rishikesh! E timpul să descoperi sensul profund al vieţii și să te încarci spiritual vizitând ashram-uri și făcând yoga! Hai alături de noi chiar acum!