Punta Cana, pentru ca iarna ta să fie altfel…

Prima pagină » Articole » Punta Cana, pentru ca iarna ta să fie altfel…

Aflată în Republica Dominicană, este o regiune celebră cu deschidere la Marea Caraibe și la Oceanul Atlantic. A devenit locul căutat de o mulțime de turiști din întreaga lume, care doresc să își transforme vacanțele în ceva care s-ar putea numi de vis! Ce poate fi mai frumos decât să te bucuri de nisip fin, de cocotieri și palmieri la tot pasul dar și de un ocean cu ape mai limpezi decât orice cristal pâmântean.

Ei bine, încă din anii ’70,  Punta Cana a devenit destinația de vacanță extrem de populată. În tot acest timp, au fost clădite numerose resorturi de lux și bungalouri cu fațade și arhitecturi care epatează prin decorațiuni interioare foarte atractive.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu aceste locuri, le vom povesti că unul dintre cele mai vizitate orașe sunt Salvaleon de Higuey din provincia La Altagracia, de altfel capitala Republicii Dominicane, dar și Punta Cana de Higuey care adăpostește o populație de 100.000 de locuitori.

Frumoasa regiune este mărginită la nord de plajele Cabeza de Toro, Bavaro sau El Cortecito, iar la sud de regiunea Cap Cana, dar și de satul de pescari, extrem de frumos, numit Cabo san Rafael. Clima este blândă, adierile sunt ușoare, iar temperaturile își păstrează gradele. Sunt în jur de 30. Apele sunt foarte liniștite, iar fauna din adâncuri nu reperezintă o amenințare pentru vița turiștilor. Așadar, puteți înota fără nicio grijă.

Pentru a vă feri de sezonul umed, e bine de știut că începe în luna mai și se termină în luna octombrie. În restul anului este ideal să poposiți aici pentru că ploile sunt mult mai rare, iar temperaturile se ridică la 35 de grade Celsius.

 Ce e de văzut în Punta Cana?

Plajele din Punta Cana sunt minunate! Aici natura a fost darnică! Lagunele azurii, cu ape linșitite, unde turiștii se pot relaxa la plajă sau pot înota în voie. Dacă e să le amintim pe cele mai importante, ei bine sunt următoarele- Uvero, Alto, Macao, Arena Gorda, Bavaro, El Cortecito, Cabo Engano, Juanillo, Cabezza del Toro și Punca Cana. Multe și cu o grămadă de locuri interesante de oferit oricărui turist care vrea să se bucure de o vacanță de cinci stele.
Orașul Bavaro este presărat de numeroase centre comerciale înțesate cu produse care mai de care mai atrăgătoare, dar și hoteluri, restaurante și centre de sănătate.
Aici, în această regiune există o capacitate de cazare a turiștilor foarte mare. Există peste 30.000 de camere de hotel, iar marile resorturi sunt Punta Cana Resort Club, Cap Cana, Roko Ki, Palma Real Villas sau Punta Perla.

Din această gamă nu lipsesc resorturile cu spa și welness, iar cei ce doresc să se distreze ca la carte trebuie să se orienteze către cazinourile, piscinele și cluburile din regiune.

Oferta de vacanță Punta Cana

Hotel Sirenis Punta Cana, de la 959 de euro, cu masă all inclusive, transport cu avionul- plecare din Madrid, Spania, 7 nopți de cazare cu transfer de la aeroport la hotel. Mai multe detalii pe www.christiantour.ro, tel. 021.270.00.99

M.R.