Zell am See-Kaprun, locul vacanței de vis

Prima pagină » Articole » Zell am See-Kaprun, locul vacanței de vis

Iarna – zăpadă de câţiva metri şi pârtii minunate. Vara – lacuri strălucitoare, gheţari albi ca zăpada şi pajişti verzi, luxuriante. Orice vacanță poate deveni în Zell am See-Kaprun una de vis. Aici descoperi cu adevărat Austria indiferent de anotimp.

Kaprun este cea mai populara stațiune din Austria și se întinde la poalele vârfului Kitzstenhorn, fiind prima stațiune cu domeniu schiabil pe ghețar cu sporturi ce se pot practica tot timpul anului. Kaprun este cea care poate oferi turiștilor o varietate de piste marcate și nemarcate precum și numeroase baruri sau localuri unde distracția este nelipsită.
Gheţari, munţi şi lacuri – un concediu de vis devine realitate
Pitoreasca culme Schmittenhöh, promenada romantică de pe malul  lacului Zell şi singurul gheţar din zona Salzburg, gheţarul Kitzsteinhorn. Iată locul în care te vei putea bucura de diversitatea naturii din Zell am See-Kaprun, unde decorul este perfect pentru o vacanță reușăită, din care să nu-ți lipsească nimic.


Gheţarul îngheţat şi munţi înzăpeziţi fac din orice vacanță de iarnă una de neuitat
Iarna vă aşteaptă gheţarul Kitzsteinhoron, dar și culmea Schmittenhöhe care se mândește cu cei 138 kilometri de pârtii, cu toate gradele de dificultate şi peste 50 instalaţii pe cablu. În plus, cei 3.029 m altitudine ai gheţarului Kitzsteinhorn asigură garanţia zăpezii din toamnă până în vară! Să schiezi aici este cu adevărat o experiență. De pe Gipfelwelt 3000, o terasa panoramică unică de pe Kitzsteinhorn, puteţi admira peste 30 vârfuri alpine şi veţi vedea lumea cu alţi ochi.
Centrele de wellness, cum ar fi „Tauern Spa“ din Kaprun sunt ideale pentru relaxare. Acesta este un centru nou, care oferă wellness la cel mai înalt nivel- saună, tratamente de înfrumusețare și nu în ultimul rând bazine acoperite sau în aer liber, cu vedere impresionantă spre minunatul ghețar Kitzsteinhorn!  La fel de incitantă este și atmosfera urbană a orașului Zell am See- Kaprun, care vă ionvită la diverse evenimente serale. Aici turiștii pot experimenta de aproape răsfățul austric în cele mai interesante și diverse forme ale sale.

Bine de știu dacă mergeți cu mașina, legătura perfectă de la Zell am See-Kaprun la reţeaua de transport şi la pitoreasca panorama alpină, transformă o călătorie cu maşina într-un itinerariu turistic plăcut.  Zell am See-Kaprun este situat la o distanţă de circa 2,5 ore de mers cu maşina de München şi de circa 1,5 ore de Salzburg.

Hotel Pension Elisaneth de 3* în Kaprun Austria, de la 157 de euro de persoană, cinci nopți de cazare, fără mic dejun inclus. Mai multe detalii pe www.christiantour.ro, telefon: 021.270.00.99

M.R.