Palatul Schonbrunn, capodopera vieneză

Prima pagină » Articole » Palatul Schonbrunn, capodopera vieneză

Din secolul XVIII până în anul 1918, palatul Schonbrunn a fost reședința imperiului Habsburg. Capodopera arhitecturală, cu motive decorative ieșite din comun este opera de artă a lui Johann Bernhard Fischer von Erlach și Nicolaus Pacassi care au produs un exemplu perfect al stilului baroc. Astăzi, aici este cea mai importantă atracție austriacă.

Palatul face parte din patrimoniul cultural mondial UNESCO, iar în interiorul său vei descoperi mobilierul și decorațiunile autentice ale uneia dintre cele mai importante dinastii din lume care îți vor deschide porțile spre stilul de viață regală.

Nu numai construcția uluitoare te va impresiona. Grădinile largi sunt, de asemena, o atracție interesantă. Vizitează grădina zoologică de aici, care ocupă o bucățică din grădinile palatului încă din 1752, fiind prima grădină zoologică din lume, iar Casa Palmierilor te va încânta cu siguranță.

Oferta Christian Tour

Vizitează Castelul Schonbrunn din Viena, iar seara te o poți petrece la hotelul Mozart, de trei stele. Pentru prețuri începând de la 199 de euro de persoană vei beneficia de transport cu avionul, taxe de aeroport, 3 nopți de cazare minunate, iar dimineata vei servi micul dejun la hotel. Detalii aici.