Nopți vibrante în Havana

Prima pagină » Articole » Nopți vibrante în Havana

Cuba devine o destinație din ce în ce mai populară, iar Havana atrage turiștii prin complexitatea sa. De la plajele întinse superbe, aproape ireale, la istoria tulburată a țării, Cuba este o adevărată supriză pentru oricine o vizitează pentru întâia oară. Este destinația ideală pentru tineri, pentru că noaptea Havana se trezește la viață, vibrând energică prin numeroasele sale locuri de petrecere.

Barul de pe acoperișul hotelului Ambos Mundos

 Foto: Hotel Ambos Mundos

Aici vei descoperi un bar în mijlocul unei grădini, de unde te vei bucura de cea mai frumoasă priveliște asupra întregii Havane și a golfului său, înconjurat de miresme proaspete de flori și mângâiat de adierea blândă a vântului. Atât pe timpul zilei cât și seara, aici vei găsi un cocktail delicios, muzică și voie bună. În plus, dacă ajungi aici în jurul orei 21, ai putea auzi sunetul tunului care, respectând ritualul, este aprins pentru a trage un foc peste fortăreață.

El Delirio Habanero

Dacă ceea ce cauți este o seară relaxantă, aici este locul potrivit. Atmosfera primitoare și romantică îți va asigura ție și persoanei iubite o seară de neuitat, pe notele armonioase ale pianului. Salonul dublează și ca spațiu ce găzduiește actori de comendie și cabaret. Locația sa de la etajul al patrulea din Teatrul Național oferă o priveliște superbă asupra orașului și, în special, asupra Monumento a la Revolucion.

Casa de la Amistad

 Foto: galenfrysinger.com

În traducere liberă „Casa prieteniei” este o vilă superbă în care răsună muzica relaxantă, de ambianță, potrivită pentru discuții captivante între prieteni. Strânge gașca și vizitează Casa de la Amistad, însă ține minte că de regulă este deschisă doar până la miezul nopții.

Oferta Christian Tour

Vizitează Havana, parte a circuitului exotic Mexic – Cuba, cu plecare de pe 31 octombrie, la prețuri începând de la 2.150$ + 880 €. Programul include:
– transport cu avionul pe rutele Bucuresti – Amsterdam – Mexico City, Cancun – Havana si Havana – Amsterdam – Bucuresti
– transport intern cu autocar modern dotat cu aer conditionat
– 15 nopti cazare in hoteluri de 4* si 5*
– mic dejun, dejun, cina, sau all inclusiv conform program
– transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
– taxe de intrare la obiectivele mentionate in program
– ghizi locali
– conducator roman de grup
asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

Detalii aici.