Cele mai bune cafenele din Madrid

Prima pagină » Articole » Cele mai bune cafenele din Madrid

După ce ai cutreierat străzile capitalei spaniole, ai vizitat cele mai frumoase muzee sau ai dat iama în magazine, este timpul să te relaxezi cu o cafea aburindă în față, cu miresme de vanilie, ciocolata sau scotisoara, lăsându-te îmbiat de aroma sa dulce-amăruie proaspătă, în atmosfera încântătoare a celor mai bune cafenele din Madrid.

Cafe Central

Relaxeaă-te leneș pe ritmuri de jazz care îți vor oferi o după amiază perfectă! Dacă vei rămâne până după ora 22, vei vedea cum localul învie și se agită sub îndemnul unor artiști locali care oferă clienților un spectacol live de neuitat, iar dacă ai noroc, vei avea ocazia să întâlnești chiar și interpreți renumiți. Poți găsi cafeneaua lângă stația de metrou Anton Martin.

Cafe Gijon

Istorie, tradiție, artă, politică, poezie. Vechea cafenea le-a întâlnit pe toate. Deschisă în 1888, acesta era un loc de întâlnire popular, deschis oricui era în căutare de conversații inteligente și artă plină de inspirație. Santiago Ramon, Camilo Jose Cela și Ruben Dario sunt doar câteva dintre personalitățile care au poposit în cafenea la un moment dat. Aici vei găsi o ambianță incredibilă și un meniu execelent, iar vara poți savura o cafea proaspătă pe terasa cochetă din fața cafenelei din apropierea stației de metrou Colon stop.

Cafe del Foro

Devenită una dintre cele mai populare locuri, cafeneaua își încântă clienții cu muzică live pe gustul tuturor. Fie că preferi bolero, salsa sau cabaret, cu siguranță vei fi captivat de spectacol și îți vei dori să te reîntorci aici ori de cîte ori vei avea ocazia. Cu toate că oferă un program de seară interesant, cafeneaua este, în principiu, un loc prietenos în care să îți petreci după amiezile. Cafe del Foro, de pe San Andres 38, este deschisă între orele 7 dimineața și 3 noaptea.

Oferta Christian Tour

Descoperă Spania în circuitul cultural Spania Clasică, de 13 zile, la prețuri începând de la 615 euro de persoană. Beneficiezi de transport cu autocarul, 12 cazări cu mic dejun în hoteluri de două, trei și patru stele. În plus, primești bonus 3 zine pentru cazările de pe Costa Brava și ghid însoțitor din partea agenției pe traseu.