HelloRomania – platforma ta de cazări în România 100% online

Prima pagină » Vacante in Romania » HelloRomania – platforma ta de cazări în România 100% online

 

Hello romania-01

Știai că anul acesta s-a lansat în România cea mai mare platforma de cazări 100% online? Pentru a-ți aminti că această țară este a ta și că este locul în care meriți să explorezi, să respiri, să fii fericit, am introdus în portofoliul Christian Tour noul proiect HelloRomania.

De acum poți să călătorești în orice colț de poveste al țării la tarife extrem de avantajoase, cu prețuri începând de la doar 29 lei de persoană/noapte. Iar veștile bune nu se opresc aici! Ai o diversitate de unități de cazare, de la cele mai pitorești și unice, până la cele mai elegante și luxoase. Poți alege fără ezitare nopți de cazare în herghelii, pe pontoane plutitoare din Delta Dunării sau în campinguri care îți oferă toate facilitățile necesare pentru un sejur în natură pe care sigur îți vei dori să îl repeți.

Vrem să ai parte de o sumedenie de surprize frumoase la tine ”acasă”, așa că am strâns sub umbrela noastră  zeci de specialiști în hotelărie și marketing online din întreaga țară, pentru a putea acoperi aproximativ 80% din piața românească. În acest mod, îți punem constant la dispoziție, dincolo de destinațiile deja bine cunoscute, numeroase locuri unice din zone precum Maramureș, Transilvania, stațiuni balneare sau Delta Dunării.

Colaj Sibiu, Brasov, Iasi

Colaj Sibiu, Brasov, Iasi

Misiunea noastră este și va rămâne aceea de a îți oferi cele mai bune servicii la tine în țară, de aceea ne aflăm într-o continuă dezvoltare. În prezent, lucrăm la dezvoltarea unei platforme online adiacente, care va include, pe lângă cazări, programe de excursii și tururi în orașe sau zone pitorești, cu rezervări la muzee, evenimente deosebite, intrări în parcuri de distracții sau vizite în locuințe tradiționale.

Nu rata, de asemenea, viitoarea noastră platformă de ”Experience”, unde te vei putea delecta cu cele mai interesante povești și recomandări ale persoanele care activează în turism și îți vor face cunoscute detalii senzaționale despre plaiurile românești.

Descoperă România frumoasă și lasă-te captivat de frumusețea ei! Acum nimic nu te va mai împiedica să beneficiezi de servicii de calitate în orice colț al țării, pentru că HelloRomania este alături de tine. Împreună construim câte o cale ușoară către fiecare destinație de ”acasă”.

Intră chiar acum pe helloromania.eu!

Pelicani, Delta Dunarii

Pelicani, Delta Dunarii

 

Autor: Nicoleta Ungureanu