Kusadasi, una dintre destinatiile preferate de români

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Turcia » Kusadasi, una dintre destinatiile preferate de români

Se află la Marea Egee, unde apele sunt stravezii și în general foarte calde pe tot parcursul verii. Stațiunea este poziționată într-un puct cheie, pentru că de aici se poate ajunge foarte repede la Efes, Pamukale, Templul lui Artemis sau la Casa Sfintei Maria. Turiștii veniți la Kusadasi se pot bucura și de sporturile de sub apă ca aqua safari sau scuba diving, organizate special pentru cei pasionați. Pentru cei care preferă plimbările terestre, cele mai interesante sunt cele cu calul sau cu mașinile de teren, prin ținuturi cu peisaje de vis.

În Kusadasi există peste 15 plaje cu nisip, care sunt mângâiate de soare peste 300 de zile din an. Turiștii au oportunitatea de alege o perioadă din an de concediu în orice anotimp, ținând cont că în această zonă este mai tot timpul foarte cald. Cel mai greu va fi sa alegeti dintre plajele aflate aici, la Kusadasi, pentru că toate sut extrem de frumoase și oferă relaxare totală.

O invitație mare și serioasă este lansată de această stațiune iubitorilor sau iubitoarelor de shopping, care vor avea ocazia să cunoască bazarul numit de locanici Marele Bazar, unde există adevărate comori pentru iubitorii de suveniruri, bijuterii, haine sau obiecte de decorare a interiorului unei case.

Biblioteca lui Celsius este atracția Efesului. Biblioteca adăpostea peste 12.000 de suluri de papirusuri, aşezate în nişe, de-a lungul pereţilor sau pe rafturi. Cele mai  interesante sunt patru statui aflate chiar la intrarea în bibliotecă. Ele întruchipează Înţelepciunea, Cunoaşterea, Destinul şi Inteligenţa. Aceasta a fost construită în anul 117, fiind definitivată 18 ani mai târziu.

 

Terasele Albe, o minune a naturii care atrage anual zeci de mii de turiști. Terasele cu apă caldă (33 grade C), bogată în bicarbonat de calciu, au dat şi numele acestui loc, „Castelul de bumbac”. Istoria acestor ape spune că tratează diverse boli de piele sau de ochi, astmul sau reumatismul.  Tot aici se află și Piscina Cleopatriei, care poate fi un moment de relaxare, dar şi o călătorie în istoria veche: pe fundul piscinei se zăresc frânturi din coloane de marmură.

 

Oferta Christian Tour

Pegale Beach din Kusadasi

Hotelul este asezat in trepte, in mijlocul unui paradis verde:o oaza de verdeata care te imbie la o vacanta de neuitat. Complexul hotelier este alcatuit  din cladiri cu un etaj sau doua

Locatie: Hotelul este situat la 100 m de plaja cu nisip, la 3 km de centrul orasului Kusadasi.

Facilitati camere: Camerele sunt luminoase si spatioase si pot avea  vedere la gradina sau la piscina. Ele dispun de baie cu dus sau cada, TV, telefon, balcon, aer conditionat individual, minibar.

Activitati:  miniclub, animatie, teren de tenis, volei, masa tenis, loc de joaca pentru copii, teren baschet, billiard, masa fotbal.

Divertisment: Salon Tv, animatie pe durata zilei la piscina, si in gradina si spectacole organizate seara.

Piscina:  piscina exterioara-semiolimpica pentru adulti cu sectiune pentru copii, aqua slide, sezlonguri si umbrelute gratis la piscina

Alte facilitati: seif la receptie, restaurant in aer liber si unul in interior, bar la piscina, lobby

Servicii incluse: Bilet avion cursa charter;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
7 nopti cazare;
All inclusive

Preț- 286 euro de persoană.