Weekend in doi: descopera 7 destinatii romantice in Romania!

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Romania » Weekend in doi: descopera 7 destinatii romantice in Romania!

Desi iubirea ar trebui sarbatorita in fiecare zi, ne aflam intr-o perioada in care aproape fiecare saptamana iti ofera ocazia sa iti demonstrezi dragostea fata de partenerul sau partenera ta. Valentine’s Day, Dragobete, Martisorul si Ziua Femeii, toate sunt niste „scuze” excelente pentru a trai momente de neuitat in doi.

Daca vrei sa creezi amintiri fericite alaturi de cel sau cea care ti-a furat inima, este musai sa organizezi o excursie chiar la noi in tara. Noi te ajutam sa planuiesti o vacanta romantica in orice loc doresti, iar tu nu trebuie decat sa te bucuri de peisajele fermecatoare alaturi de partenera sau partenerul tau. Iata doar cateva idei din care te poti inspira pentru a crea o vacanta unica!

Sinaia

Intre lunile februarie – martie, Sinaia se transforma intr-un loc de poveste, al carui farmec poate cuceri pe oricine. In plus, aici poti vizita Castelul Peles, un loc ideal pentru cei care apreciaza arhitectura regala neo-renascentista. Noi iti punem la dispozitie hoteluri, ansambluri de vile si nenumarate alte oferte de cazare Sinaia cu vedere exceptionala asupra muntilor Bucegi, cu mic dejun inclus si multe alte beneficii.

Sighisoara

Sighisoara este un loc unic in Romania, fiind destinatia preferata a multor cupluri. Cetatea este inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, iar cei care aleg sa petreaca un weekend in orasul medieval se indragostesc iremediabil de farmecul acestuia. Aici poti vizita Turnul cu Ceas, Scara Acoperita, Casa Vlad Dracul si multe alte locuri care te vor face sa simti ca ai ajuns intr-un taram de basm.

Constanta

Ce poate fi mai romantic decat o vacanta la malul marii? Litoralul romanesc a inspirat nenumarate poezii si cantece de dragoste si, atunci cand vei vizita acest loc alaturi de cel sau cea pe care o iubesti, vei intelege motivul. Christian Tour iti ofera nenumarate oferte cazare litoral de care poti profita pentru un sejur de neuitat in doi!

Vatra Dornei

Supranumita si „Perla Bucovinei”, Vatra Dornei este locul ideal pentru cuplurile care vor sa se indeparteze de aglomeratia orasului si sa se bucure de puterile vindecatoare ale naturii. Renumita pentru izvoarele termale, dar si pentru sporturile de iarna, statiunea Vatra Dornei te va surprinde prin frumusetea sa deosebita.

Baile Felix

Tot in categoria de statiuni balneo, vei descoperi si statiunea Baile Felix. Christian Tour iti propune sa petreci cateva nopti in resortul de 5 stele Lotus Therm Spa & Luxury, unde te vei putea bucura de un parc acvatic, centru spa cu sauna, sali de masaj si multe alte tratamente ideale pentru un cuplu.

Sibiu

Sibiul iti ofera o experienta de neuitat, pe care iti vei dori sa o impartasesti cu partenerul de viata. Aici vei descoperi monumente arhitecturale impresionante, restaurante de exceptie si o viata culturala bogata. Atmosfera romantica domneste pe fiecare dintre strazile acestui oras, care va reinvia scanteia din orice cuplu!

Delta Dunarii

Cuplurile atipice aleg o oferta de cazare in Delta Dunarii pentru zilele romantice pe care vor sa le petreaca impreuna. Plimbarile cu barca, apusul in apa, flora si fauna bogata, toate iti garanteaza faptul ca vei avea parte de o experienta unica, de care iti vei aminti intotdeauna cu drag!