Aqua park Aqua Magic, Mamaia, Romania

La distracție cu mic, cu mare

Prima pagină » Articole » La distracție cu mic, cu mare

Psst! Ai auzit? Plajele cu nisip din cele mai superbe stațiuni sunt acum pregătite pentru joacă, iar parcurile de distracții și mini cluburile se deschid pentru toți năzdrăvanii dornici de aventuri de neuitat. Toată familia, cu mic, cu mare are liber la distracție vara aceasta!

Există o mulțime de destinații care oferă aventuri pe cinste pentru întreaga familie și hoteluri cu aqua park-uri, însă dacă-ți este greu să alegi, iată câteva recomandări, care de ce nu, pot deveni vacanțe cadou de la iepuraș.

Bulgaria

Sunny Beach este o alegere excelentă dacă ai copii. Stațiunea oferă o multime de posibilități de divertisment pentru orice năzdrăvan: mini cluburi, spectacole de animație, mini discoteci, plimbări cu ponei, piscine, tobogane, carting, școli sportive. Horrorwood sau “Casa bântuită”, din fața Hotelului Pirin, este atracția preferată a celor mici. Nu sunt de neglijat nici parcurile acvatice din Sunny Beach – Action Aqua Park; Kuban Aqua Park; Aqua Paradise și Pirates of the Caribbean Mini Aqua Park din Nessebar.

Grecia

În insulele grecești Corfu, Rodos și Zakynthos, pe lângă plajele minunate și peisajele superbe, vei găsi o mulțime de hoteluri cu facilități pentru copii, unele integrând chiar SuriClub, primul club de vacanță destinat copiilor români. De exemplu, în Corfu, găsești SuriClub la hotelul Memento Kassiopi de 4 stele, unde copiii vor cânta, dansa, picta, desena și se vor juca pe săturate. Cele trei hoteluri din grupul Zante – Royal Resort, Imperial si Palazzo di Zante sunt ideale și ele pentru familiile cu copii pentru că oferă acces la Zantino World Fun Park.

Spania

Tobogane tematice, delfini, pinguini, corăbii de pirați și decoruri desprinse din poveşti găsești la aqua park-urile de pe Insula Mallorca – Aqualand Binissalem, Hidropark Alcudia, Aquapark and Western Water Park Magaluf, Marineland. În plus, mai toate resorturile au aqua park-uri și mini cluburi pentru copii. Dacă vizitarea unui acvariu nu face parte din planul tău de petrecere a timpului liber în Mallorca, Palma Aquarium este o excepţie. Designerii au recreat habitatele şi ecosistemele mărilor şi oceanelor lumii, pe care le-au populat cu peste 700 de exemplare marine. Pe lângă multitudinea de peşti viu coloraţi, căluţi de mare, anghile, crabi şi păianjeni de mare, meduze, specii de dragoni de mare, arici de mare, creveţi, vei găsi o grădină mare, cu zonă de joacă pentru copii, precum şi o grădină imensă (junglă) pe acoperiş. Nava Pirates oferă copiilor o lume minunată, cu topogane în formă de dragon, balansoare în formă de delfini si alte atractii fascinante. În plus, cei mici se pot distra cu animatorii sau pot merge în căutare de comori la bordul corabiei de piraţi.

Turcia


Majoritatea resorturilor și hotelurilor din stațiunile de pe litoral, au aqua park-uri, mini cluburi, iar la unele dintre ele vei găsi și minunatul SuriClub, dedicat copiilor români, unde copiii se vor simți ca niște regi, iar tu ca părinte, te vei relaxa fără să le duci grija. Aktur Park din Antalya cu siguranță nu îi va dezamăgi. În Lara copiii vor fi fascinați la festivalul Sand City Lara, deschis din iunie până în octombrie. Îți recomandăm și Dinopark, cel mai mare parc de dinozauri din Europa, situat la 20 km de Antalya, în Goynuk. Este conceput ca un parc de distracții pentru copii și se întinde pe 30 ha. Pe lângă dinozaurii mari există și un perete pentru alpinism, un planetariu, un cinematograf și un magazin cu suveniruri. Copiii sub 6 ani au acces gratuit, iar restul pot intra contra cost.

România

Aqua park Aqua Magic, Mamaia, Romania

Aqua park Aqua Magic, Mamaia, Romania

Toată familia își poate lua porția de energie într-o vacanță în stațiunile românești de la malul Mării Negre, bălăcindu-se în apă, distrându-se pe toboganele tematice și urmărind spectacolele din parcurile acvatice. Distrați-vă cu toții la Aqua Magic (Mamaia), Parcul de distracții „Luna” (Mamaia), Eforie Aqua Park (Eforie Nord), iar în Năvodari, îți poți duce picii la Orășelul Copiilor.

Christian Tour vine în ajutorul “iepurașului” cu cele mai bune idei de vacanțe cadou pentru tine și cei dragi, inclusiv hoteluri care au aqua park-uri. Descoperă ofertele AICI.

Autor: Loredana Ciubuc