Balchik, terasa la malul Marii Negre

Ferește-te de arșița verii în aquapark-urile bulgărești

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Bulgaria » Ferește-te de arșița verii în aquapark-urile bulgărești

Vrei să te răcorești, dar și să te distrezi vara asta? Atunci ia cu asalt litoralul Mării Negre și ferește-te de arșița verii în aquapark-urile bulgărești!

Balchik, terasa la malul Marii Negre

Balchik, terasa la malul Marii Negre

Cel mai mare şi mai atractiv parc acvatic din Bulgaria este Aqua Paradise Nessebar. Suprafaţa totală a parcului este de 46.000 m2 – un parc imens şi unic de distracţii aşezat între grădini şi ape agitate. Deschis zilnic, în lunile de vară, parcul oferă numeroase atracţii (peste 40) şi locuri pentru relaxare şi divertisment: rafting, tobogane, piscine, casteluri exotice, trambuline, piscine cu valuri artificiale. Alege să experimentezi plăcerea „River Raftingului” sau celelalte atracții menite să ofere tuturor experienţe de neuitat.

Aqua Paradise Nessebar

Aqua Paradise Nessebar

La vest de Nisipurile de Aur este un imens parc cu tobogane, jocuri și distracții pentru toate vârstele și primul construit în Bulgaria – Aquapolis Water Park. Aquapark-ul prezintă o tematică deosebită, cu puternice influențe mediteraneene, clădirile având un aspect al construcțiilor tradiționale din această zonă. Este alcătuit din 3 zone – pentru adulți, copii și zona Extreme. În ultima zonă, Extreme, adrenalina și distracția sunt ridicate la cote maxime. Această zonă, este alcatuită dintr-o varietate de tobogane, cum ar fi: Wild River, Niagara, Black Hole, Slalom, Kamikaze, marea majoritate fiind exclusiv dedicate persoanelor majore, dar are și cateva tobogane pentru cei mici.

Aqua Paradise Nessebar

Aqua Paradise Nessebar

În sudul stațiunii Sunny Beach se află Pirates of the Caribbean Mini Aqua Park. De dimensiuni reduse și fără multe tobogane periculoase, parcul este recomandat copiilor. Parcul se află în grădina hotelului Kotva, iar punctul de atracție este corabia Perla Neagră, care apare în filmul Pirații din Caraibe.

Tot în Sunny Beach vei descoperi Horrorwood (casa bântuită). Aflat în faţa Hotelului Pirin, Horrorwood este atracţia turistică favorită a celor mici și Action Aquapark – cu distracție pentru toată familia. Parcul se întinde pe o suprafață de 36000 mp, fiind înconjurat de verdeață și are mai mult de 30 atracții distincte adecvate pentru fiecare vârstă. Poți încerca toboganele de apă cu cea mai rapidă coborâre, o viteză peste 60 km/h, cel mai înalt având 18 m și cel mai lung 120 m lungime. Atracții de neuitat care fac parcul acvatic unic sunt: slide-uri de mare viteză X-Treme, Free Fall, Kamikaze și Hydrohute. Descoperă uimitorarea Island Adventure cu 8 tobogane proprii, gheizere, fântâni și cascade, tuneluri și poduri.

Aqua Paradise Nessebar

Aqua Paradise Nessebar

 

Vacanta ta pe litoralul bulgăresc, poate începe cu un simplu click AICI.

 

Autor: Loredana Ciubuc