Templu elen, Insula Corfu, Grecia

Destinația vedetă a lunii septembrie: Grecia

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Grecia » Destinația vedetă a lunii septembrie: Grecia

 

Templu elen, Insula Corfu, Grecia

Templu elen, Insula Corfu, Grecia

Vrei să pleci în vacanță dar încă nu știi unde să evadezi? Pentru luna septembrie îți recomandăm să alegi minunatele insule grecești.

Iată doar câteva dintre motivele pentru care nu vei regreta un sejur în Grecia, destinația favorită a milioane de turiști din întreaga lume:

Pentru că sezonul estival e pe sfârșite, în septembrie ai cele mai accesibile oferte de vacanță, adevărate chilipiruri pentru buzunarul tău.

Dacă ești genul pentru care nu contează cum e vremea și îți place să explorezi, Grecia te va răsfăța cu orașe antice, palate minoice și fortărețe venețiene, edificii de cult religios, plantații de smochini, Colosul, temple închinate zeilor antici și multe alte construcții sau colțuri pline de mituri și legende.

Chiar dacă suntem în septembrie, în Grecia, vremea este în continuare perfectă pentru plajă și scăldat în mare, datorită climei mediteraneene.

Cu plaje paradisiace, multe dintre ele ascunse în golfulețe cu ape turcoaz, insulele grecești sunt perfecte pentru practicarea sporturilor acvatice – scuba diving, windsurfing, snorkelling, etc.

Și pentru că luna e pe sfârșite îți recomandăm câteva dintre cele mai frumoase destinații grecești:

Insula Thassos – prețuri de la 168 €/pers., cazare 7 nopți, sejur cu autocarul. Ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile. Detalii aici.

Insula Zakynthos – prețuri de la 328 €/2 pers., cazare 7 nopți, sejur cu avionul. Oferte valabile în limita locurilor disponibile. Detalii aici.

Insula Corfu – prețuri de la 226 €/2 pers., cazare 7 nopți, sejur cu autocarul. Oferte valabile în limita locurilor disponibile. Detalii aici.

Insula Creta-Chaniaprețuri de la 221 €/pers., cazare 7 nopți, sejur cu avionul. Oferte valabile în limita locurilor disponibile. Detalii aici.

 

Autor: Loredana Ciubuc