5 avantaje ale vacanțelor First Minute

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Grecia » 5 avantaje ale vacanțelor First Minute

1, 2, 3… Și am spus START ofertelor de sejur pentru 2018! Sezonul estival al acestui an s-a încheiat, așa că poți plănui încrezător vacanța de anul viitor, pentru că deja au apărut primele oferte, cu prețuri avantajoase și destinații în care poți trăi aventuri pe cinste cu prietenii sau întreaga familie, dar și momente romantice și pline de emoție, în cuplu.

Untitled design (2)

Dacă nu știi care sunt avantajele vacanțelor First Minute, îți spunem noi cel puțin 5:

  1. Oferte mai ieftine

Da. Ai citit bine! În această perioadă sunt cele mai mari reduceri la hoteluri și pachetele turistice achiziționate prin agenții, ce pot include cazare timp de 7 nopți la hotelul dorit, masă, transport după preferințe, totul în destinația la care ai visat tot anul. De exemplu, Christian Tour a lansat deja ofertele First Minute cu reduceri de până la 45% pentru destinatii din Grecia și Turcia. În plus, surprizele dedicate sezonului 2018 nu se opresc aici, așa ca stați cu ochii pe noi.

  1. Găsești loc în ce hotel vrei tu

Alegerea hotelului potrivit nevoilor tale, dacă nu este făcută la timp și cu multă atenție, se va transforma într-o experiență obositoare, stresantă și de care, probabil, nu îți vei dori să îți reamintești. Dacă deja ai citit până aici, înseamnă că nu-ți dorești asta.
Dacă nu știai, când vine vorba de hotelurile de 4-5 stele, tarifele cresc considerabil în sezon și de cele mai multe ori nu reușești să găsești ceva disponibil, în locația dorită, cu serviciile căutate și care nu se încadrează în bugetul tău. Tocmai din acest motiv este preferabil să profiți de cele mai mari reduceri, cele care apar înaintea începerii sezonului estival.

  1. Avans mai mic

Spune adio celor 30–50% din costul unei vacanțe pe care trebuie să îi achiți în afara perioadei de Early Booking! În perioada asta poți rezerva un sejur în Grecia și Turcia plătind un avans de doar 25 euro/persoană. Apoi până în ianuarie 2018, pe 31 poți plăti înca 30%, iar diferența de până la 100%, doar cu 21 zile înainte de călătorie. Ușor și fără griji, nu?

  1. Ai timp să planifici vacanța ideală

Ți s-a întâmplat să-ți anulezi vacanța doar pentru că ai uitat banii, pașaportul sau ai pierdut biletul de călătorie? Sau pentru că nu ai mai găsit un preț accesibil? Și nouă! ? Avem atât de multe de făcut în viața cotidiană, încât fără creionarea unui plan eficient pentru vacanță, am consuma timp și energie din belșug.
Ia-ți un sejur First Minute și vei avea la dispoziție mai mult timp să-ți planifici concediul, începând de la cum și cât plătești, unde mergi, ce vei vizita, ce drumeții prin împrejurimi să faci, câte bagaje poți lua, localizarea hotelului sau chiar să îți convingi prietenii să meargă cu tine.

  1. Poți plăti în rate

Acum e mai simplu să îți rezervi vacanța! Poți plăti în rate fără dobândă și pentru ofertele First Minute, după achitarea avansului 25 euro/persoană. Așa că scapă de grija că nu îți permiți să te aventurezi cu toată familia sau cu prietenii, în destinația ideală.

Sperăm că articolul nostru te va ajuta în planificarea unei vacanțe fabuloase, iar dacă ai început deja să cauți, ți-am pregătit numeroase oferte First Minute, AICI.

Mai multe detalii poți afla în agențiile Christian Tour sau sună un consultant – 021 270 00 99.

1200xFB

 

Autor: Loredana Ciubuc