De ce să cumperi un sejur Early Booking?

Prima pagină » Articole » De ce să cumperi un sejur Early Booking?

Pornind de la un articol anterior în care îți prezentam câteva ponturi pentru o vacanță reușită, ne-am propus să te familiarizăm cu ceea ce înseamnă un sejur Early Booking, mai ales că sezonul estival de turism al acestui an s-a terminat. Iată doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să cumperi un sejur Early Booking:

Cel mai simplu mod de a-ți asigura o vacanţă ieftină în plin sezon
Poți să-ți rezervi vacanţa, convenabil şi fără stres, în perioada vârfului de sezon (iulie-august) atunci când preţurile ating apogeul şi nu mai există disponibilitaţi.

Poți plăti vacanţa în rate
Când călătoreşti cu familia şi numeri din start 2-4 persoane pentru un pachet, parcă nu mai e la fel de uşor să achiţi integral vacanţa. Prin ofertele Early Booking poți achita doar un avans de 25 euro la rezervare, iar restul până la 21 zile înainte de călătorie.

Preţuri imbatabile la hoteluri de lux
Când vine vorba de hotelurile de 4-5 stele tarifele cresc considerabil în sezon, iar disponibilităţile devin o adevărată corvoadă. Tocmai din acest motiv este preferabil să profiți de cele mai mari reduceri, cele din perioada de Early Booking.

Destinaţii şi hoteluri pe alese
Aceasta este singura perioadă din an când vei putea găsi camere disponibile la orice hotel, în orice staţiune şi în orice perioadă a verii. Aşadar, vei avea de unde alege oferte, fără nicio constrângere.

Timp mai mult pentru planificarea vacanţei
Vei avea timp din belşug să planifici vacanţa în cele mai mici detalii, să găsești informaţii despre obiectivele turistice, să studiezi oferta de excursii pe care le-ai putea face prin împrejurimi sau să îți convingi prietenii să meargă cu tine în vacanţă.

PRINDE PRIMUL VAL DE SUPER-REDUCERI!

Dacă vrei să te bucuri de soare pe o plajă liniștită, de distracţie într-o staţiune gălăgioasă sau de locuri pline de istorie, cultură şi mister, Christian Tour ți-a pregătit oferte şi destinaţii de senzaţie pentru vara anului 2017, dovedindu-ți că vara nu se termină niciodată. Destinaţiilor binecunoscute din GRECIA, TURCIA, SPANIA SAU BULGARIA, li se alătură o MEGA-SURPRIZĂ. În premieră pentru România, Christian Tour lansează prima cursă charter din Bucureşti direct către GRAN CANARIA (SPANIA).

Tarifele pachetelor sunt similare celor de anul acesta, iar programul Early Booking oferă posibilitatea rezervării încă de acum a vacanţei pentru anul viitor contra unui avans modic de doar 25 euro.

Așadar, prinde primul val de super-reduceri la OFERTELE EARLY BOOKING VARĂ 2017!

Autor: Loredana Ciubuc