Ce este SuriClub?

Prima pagină » Articole » Ce este SuriClub?

Îți organizezi concediul în funcție de vacanța copiilor? Stai fără griji! SuriClub dă startul activităților distractive pregătite special pentru cei mici. Vara asta, Familia Suricescu te așteaptă cu drag la petreceri, jocuri și premii organizate de animatori vorbitori de limba română! Hai și tu la SuriClub, primul club de vacanță dedicat copiilor din România.

Dacă nu ai aflat despre SuriClub până acum, e timpul să îți povestim noi. Așa cum îi spune numele, SuriClub este un club de vacanță destinat familiilor cu copii, mari sau mici, ce colaborează cu numeroase hoteluri din Turcia, Grecia, Egipt și Tunisia, pentru a oferi turiștilor care le calcă pragul, vacanțe de neuitat. O destinație frumoasă, servicii de calitate și hoteluri all-inclusive dotate cu multe piscine și locuri de joaca pentru copii, toate la un preț accesibil. Așa s-a născut SuriClub, noul concept oferit de Christian Tour.

La SuriCLub, totul este special conceput pentru copii. Aici își pot face prieteni noi, distrându-se copios cu cele mai amuzante și interesante jocuri (leapșa, șoarecele și pisica, etc.) și activități pentru copii, ca de pildă, dansuri, concursuri, ateliere de artă, karaoke și multe alte surprize. Pe scurt, pe lângă distracția neîncetată, copiii se vor simți niște mici aventurieri.

Copii distrandu-se la SuriClub, Hotel Belek Beach, Belek, Antalya, Turcia

Copii distrandu-se la SuriClub, Hotel Belek Beach, Belek, Antalya, Turcia

Familia Suricescu se va asigura că toată familia va zâmbi și se va simți minunat. Personalul instruit al SuriClub-ului va supraveghea continuu copiii, va crea programe de jocuri și învățare, personalizate în funcție de nevoile, vârsta și chiar sănătatea micuților. Prichindeii se vor simți răsfățați, se vor juca în siguranță, nu se vor plictisi deloc, iar voi ca părinți, vă veți relaxa exact așa cum vă doriți.

Intră pe Christian Tour și alege unul din hotelurile care dețin un SuriClub! Descoperă AICI, hotelurile unde vei avea vacanțe de neuitat alături de Familia Suricescu.