5 destinații perfecte pentru vacanța de primăvară

Prima pagină » Destinatii de vacanta » 5 destinații perfecte pentru vacanța de primăvară

Primăvara ne bate în geam, cel puțin calendaristic, iar nouă deja ni s-a făcut dor de ducă. Visăm la plaje, zile însorite, drumeții memorabile sau momente de relaxare pură. Îți place cum sună, nu-i așa? Tocmai de aceea ne-am gândit să îți oferim câteva idei pentru o escapadă. Iată 5 destinații perfecte pentru o vacanță de primăvară așa cum meriți:

  • Vacanta Hurghada, Egipt

În luna martie, în Hurghada, te poți bucura deja de temperaturi de 28 de grade Celsius. Da, ai auzit bine! Prinde urmatorul avion! Lăsând gluma la o parte, Hurghada este o destinație perfectă pentru a lenevi pe plajă sau pentru a te distra în piscină împreună cu familia sau prietenii. Dacă totuși ești genul care explorează, te poți aventura pentru o noapte, în deșert, alături de localnici. Te vei bucura de un foc de tabără, mâncare tradițională și un cer plin de stele. După ce te dezmeticești din magia deșertului te poți retrage într-un hammam (baie turcească) pentru o experiență unică de spa. Ziua se poate termina perfect cu o masă delicioasă, tipic orientală, într-unul din numeroasele restaurante de pe promenada marină din stațiune. Vrei să afli care sunt cele mai bune oferte de vacanță în Hurghada? Descoperă-le AICI.

  • Sejur Dubai, Emiratele Unite Arabe

Un oraș ultra modern, spectaculos, ce mereu îți promite ceva nou. De ce este Dubai destinația perfectă primăvara aceasta? Temperaturile sunt confortabile, iar activitățile disponibile sunt dintre cele mai diverse: de la plajă, shopping și plimbări prin cele mai interesante locuri ale orașului, până la excursii în deșert și sporturi extreme ce te pot scoate din rutina de zi cu zi. În plus, până pe 31 martie poți explora expozițiile inedite de la Expo Dubai 2020. Toate ca toate, însă sunt câteva atracții pe care nu le poți rata în Dubai. Printre ele se numără: Miracle Garden (o grădină botanică cum nu ai mai văzut!), The View (de pe The Palm), centrul artistic Infinity des Lumières și multe altele. Prinde oferta Christian Tour AICI pentru sejur Dubai.

  • Circuite Cappadocia, Turcia

Dacă ești pasionat de istorie și locuri unice în lume, atunci Cappadocia îți va surâde imediat. Programele EstivAll din Turcia, Cappadocia, patria dervișilor plutitori și Mistere și legende de la Mediterană până în Cappadocia îți pot face o incursiune într-o lume misterioasă, plină de savori unice, peisaje de basm și atracții istorice. Vei putea descoperi satul Göreme, care a fost votat drept unul dintre cele mai frumoase așezări rurale din lume de câteva reviste de călătorie. Cu siguranță vei fi impresionat și de “Castelul fetei”, o impunătoare construcție ridicată în timpul cruciaților pe o insulă situată la 500 de metri distanță față de țărm, dar și de orașele subterane din Cappadocia. Descoperă o lume a poveștilor cu oferta Christian Tour AICI.

  • City Break Roma, Italia

Pentru cei mai romantici, propunerea noastra este un City Break în Roma. Pe lângă binecunoscutele obiective, precum Colosseumul, Fontana di Trevi și Piața Spaniei, nu poți rata nici grădinile Borghese Villa sau cartierul Trastevere. O altă atractie importantă în această faimoasă capitală este, bineînțeles, gastronomia locală. Cine a gustat lasagna făcută la ea acasă, sau s-a bucurat de un risotto perfect, va dori, cu siguranță, să revină pe aceste meleaguri pline de delicii italienești. Cei mai curajoși pot chiar participa la un curs de gătit pizza și paste, sau își pot închiria o frumoasă Vespa cu care pot colinda orașul în lung și în lat. Rezervă-ți și tu un city break Roma AICI.

  • Cazare Băile Olănești, România

Cei mai timizi vor alege o vacanță balneo la Băile Olănești, unde se pot relaxa fără probleme. Nu e greu să uiți de griji înconjurat de natură, ape termale, izvoare și cascade. Studiile comparative cu alte ape au arătat că proprietățile Izvorului 24 egalează sau chiar depășesc efectele celor de la Contrexville, Karlsbad, Martingni, Viltel, Evian sau Tahanon. Dacă îți faci timp poți chiar să explorezi împrejurimile. Schitul Iezer merită o vizită, fiind un loc de pelerinaj. Se află într-o poieniță, în mijlocul unei păduri seculare, cu siguranță memorabilă. De asemenea, te poți delecta cu o plimbare în Parcul Zavoi din Râmnicul Vâlcea și o vizită la muzeul Anton Pann. Prinde și tu o vacanță în România, la Băile Olănești AICI.