Circuit Serengeti – Uimitoarea Salbaticie Africana

Prima pagină » Circuite Adventure » Circuit Serengeti – Uimitoarea Salbaticie Africana

😍 Experiența unică a unui safari în #Serengeti înseamnă ocazia perfectă de a fi în proximitatea unora dintre cele mai impresionante viețuitoare sălbatice de pe Pământ. Ce poti vizita in acest minunat circuit de aventura?

Parcul National Manyara

Această rezervație este unul dintre cele mai puțin cunoscute și probabil mai subestimate rezervații naturale din Tanzania. Amplasată în valea Marelui Rift, în jurul Lacului Manyara, vei avea ocazia să admiri nu mai puțin de 11 micro-ecosisteme, de la savană la mlaștini și la jungle cu vegetație veșnic verde la stânci vulcanice.

Cheile Olduvai

Cheile Olduvai și fosilele pe care le conține ne oferă o perspectivă unică asupra rolului pe care l-a jucat această parte a lumii în evoluția umană. Hai să o descoperi și tu!

Parcul Național Serengeti

Parcul Național Serengeti se întinde pe o suprafață de aproape 15.000 km pătrați și este cel mai vechi și, probabil, cel mai mare parc din Tanzania, renumit pentru spectacolul uimitor al migrației anuale a speciilor de erbivore.

Zona de conservare Ngorongoro

Ngorongoro este una dintre cele mai mari formațiuni geologice formate în urma unei erupții vulcanice, craterul imens fiind acum teritoriul în care vegetația și fauna abundă într-o diversitate uimitoare. Pereții abrupți ai craterului mărginesc o zonă vastă și plată, cu adâncimi care variază între 400 până la 610 m și oferă ocazia perfectă pentru fotografii spectaculoase cu natura incredibilă.

Parcul Național Tarangire

Parcul Național Tarangire unde trăiesc cele mai mari turme de pachiderme din lume. Parcul se distinge, de altfel, și prin flora unică, aici crește impunatorul arbore de baobab, silueta sa frapanta domina orizontul pajiștilor întinse.