Un pahar de voie bună în 3 puburi din Amsterdam

Prima pagină » Articole » Un pahar de voie bună în 3 puburi din Amsterdam

O cafea, o bere sau un cocktail și multă voie bună. Cam asta găsești prin pub-urile din Amsterdam. Dacă însă mai adaugi și un decor captivant cu o ambianță atrăgătoare, o tematică interesantă sau puțină muzică live, nu e de mirare că localurile sunt ticsite cu oameni. Dintre numeroasele puburi în care îți poți petrece nopțile sunt totuși câteva care ies în evidență. Iată ce puburi să cauți în Amsterdam.

Chet’s Jazz Café

 Foto: chetsjazzcafe.com

Vin de calitate, eleganță și discuții antrenante pe ritmuri acustice de jazz te trimit înapoi în timp și spațiu, recreând scena Chicago-lui din 1930. În urmă cu ceva timp te puteai bucura de trupe de jazz de calitate patru nopți pe săptămână, însă în prezent doar vinerea și sâmbăta poți asculta duetele sau solo-urile unor muzicieni talentați.

Whiskycafé L&B

 Foto: caskdreams

Paradisul iubitorilor de tărie, acest local îți pune la dispoziție aproximativ 1400 de tipuri diferite de whisky și coniac. Cel mai dificil lucru aici este luarea unei decizii în privința băuturii pe care o dorești, însă personalul prietenos îți va sări în ajutor, oferind mostre și informații suplimentare în timp ce analizezi meniul. Clientela este de regulă foarte prietenoasă, iar discuții intersante se pot ivi la tot pasul.

Brouwerij ‘t IJ

 Foto: whatsupwithamsterdam.com

Ai poftă de o bere bună? Brouwerij ‘t IJ, sau berăria din moara de vânt, îți oferă berea casei, dospită în propria berărie din moara de vânt de lângă terasă. Există o plăcere deosebită a băutorilor de bere pentru a degusta o bere locală care  pe de-asupra mai este și extrem de ieftină (2.30 de euro). Ai de ales una dintre cele cionci tipuri de bere a căror procente de alcool sunt destul de ridicate față de cele cu care ești obișnuit. Așa că nu te aventura la o comandă prea mare, altfel capul tău se va învârti mai repede decât elicea morii.

Oferta Christian Tour

Fă o scurtă escapadă în Amsterdam pentru a te bucura de tot ceea ce are de oferit orașul, dar nu uita nici să vizitezi aceste trei puburi interesante, pentru experiența olandeză completă. Christian Tour te invită într-un weekend break de trei zile în Amsterdam, la prețuri începând de la 349 € de persoană. Pachetul include transportul cu avionul, taxele de aeroporot și trei nopți de cazare cu mic dejun la hotelul Ibis City West, de trei stele. Detalii aici.