Mall-uri si magazine luxoase din Dubai

Prima pagină » Articole » Mall-uri si magazine luxoase din Dubai

Dacă mergi în Dubai vei fi surprins de luxul care definește azi Emiratele Arabe Unite. Cu siguranță aceste tărâmuri vor fi printre primele orașe din lume care se vor dezvolta la parametri maximi din punct de vedere turistic, dar și al afacerilor. Tot Dubai este orașul cu nenumarate mall-uri care se întrec în a se declara cele mai mari de pe mapamond.


Străzile din Dubai sunt foarte curate, sunt protejate, aici turiștii se pot simți în siguranță la orice oră. Este locul unde călătorul poate găsi orice- de la vacanțe de ralaxare, pănă la experiențe foarte inedite, cum ar fi cumpărăturile în mall-uri uriașe și evident foarte luxoase. Pentru că este un port deschis, cu taxe de import extrem de mici, unde nu există impozite, orașul așterne la picioarele vizitatorilor americani sau europeni chilipiruri. Aici marile produse de firmă sunt disponibile și au prețuri mult mai convenabile decât în țătile de unde acestea provin.

Complexele foarte mari sunt amplasate în zonele cheie ale orașului Dubai, mai ales în centru, iar pereții de marmurș și arhitectura modernă  întâmpină vizitatorii cu boutique-uri elegante, ce afișează un aer aristocrat. Aici vei găsi orice, de la haine din colecțiile marilor designeri ai lumii, până la electrocasnice japoneze sau accesorii și încălțăminte italiană, precum și bijuterii din aur, argint și diamante. Cele mai cunoscute mall-uri și evident cele mai des vizitate sunt Meena Bazar, Karama, dar și cel din zona Naif.

Cel mai mare magazin se numește Dubai Mall

Dubai Mall este cel mai mare centru comercial din Dubai. Se află lângă clădirea Burj Khalifa și este o adevarată atracție pentru cei care doresc să facă shopping la superlativ. Aici sunt adunate peste 1.2000 de magazine, majoritatea foarte luxoase, amplasate pe o suprafață de nici mai mult nici mai putin de 1.100.000 de metri patrați. Tot aici se află și Insula Fashion cu 70 dintre cele mai importante magazine ale designerilor renumiți, peste 200 de magazine cu bijuterii din aur, un orășel pentru copii numit KidZani, dar și un cinematograf cu 20 de săli.

Am putea spune ca shopping-ul în Dubai este relaxant, recreativ dar mai ales profitabil. Târguielile se aud la tot pasul, așadar oricine va ajunge să se bucure de o excursie în Dubai nu trebuie sa ocolească mall-urile.

Oferta de vacanta in Dubai
Hotel Auris First central Suites de 4*, de la 725 de euro de persoana, camera dubla, mic dejun inclus, transport cu avionul, șapte nopți de cazare, transfer de la aeroport la hotel. Mai multe detalii pe www.christiantour.ro, tel. 021.270.00.99
M.R.