Oferte Revelion 2019: Rezerva din timp locurile pentru tine si cei dragi!

Prima pagină » Articole » Oferte Revelion 2019: Rezerva din timp locurile pentru tine si cei dragi!

Desi suntem inca in luna iulie si ne gandim la sejurul estival de care urmeaza sa ne bucuram, unii dintre noi care si-au petrecut deja concediul de vara isi fac planuri pentru urmatoarea vacanta: cea de iarna, prilejuita de sarbatori. De aceea, am lansat din timp ofertele pentru Revelion 2019, cel mai fastuos eveniment din an.

Daca vrei ca la cumpana dintre ani sa te afli pe meleaguri straine, ciocnind un pahar de sampanie cu familia sau prietenii intr-o atmosfera de vis, poti alege chiar acum una dintre ofertele pentru Revelion 2019 pe care le-am pregatit. Asadar, propune-le prietenilor tai o experienta de neuitat si rezervati-va din timp locurile pentru petrecerea de Anul Nou in destinatii emblematice precum Dubai, Egipt, Turcia, Spania, Italia sau Portugalia.

Profitand din timp de aceste oferte pentru Revelion 2019, vei fi sigur ca tu si persoanele dragi cu care vrei sa petreci noaptea dintre ani, precum si vacanta de iarna, veti putea beneficia impreuna de acelasi sejur. Cele mai bune oferte sunt de obicei valabile in limita locurilor disponibile, iar acestea se epuizeaza tot mai repede pe masura ce ne apropiem de lunile de toamna. De asemenea, avantajul early booking consta in preturi promotionale pentru ofertele de Revelion 2019. Asadar, nu mai sta pe ganduri si fa o rezervare chiar acum! Iata cateva sugestii:

Oferte Revelion 2019 Dubai, Emiratele Arabe

Imagineaza-ti cum ar fi ca Anul Nou sa te prinda la malul Oceanului Indian, pe rooftop-ul unui hotel luxos specific acestui oras in care cosmopolitismul se imbina perfect cu spiritul oriental. Acest vis poate deveni realitate, cu preturi incepand de la doar 866€/persoana/sejur! Dubai este cel mai mare oras din Emiratele Arabe Unite, recunoscut pentru lux, petrecerile exclusiviste si opulenta cladirilor sale cu inaltimi impresionante ce ofera panorame unice. De asemenea, plajele cu nisip fin, palmieri si ape cristaline reprezinta un alt motiv pentru care Dubai poate fi destinatia ideala pentru Anul Nou. 

Oferte Revelion 2019 Hurghada, Egipt

O alta destinatie emblematica pentru a petrece un Revelion alternativ, pe taramuri calde, este statiunea Hurghada din Egipt. Resorturile de 4 si 5 stele de aici, cu cazare in regim all inclusive, sunt adevarate oaze de relaxare, oferindu-ti posibilitatea de a practica diverse activitati de agrement. Pretul unui sejur la Marea Rosie pentru perioada respectiva porneste in momentul de fata de la doar 637€/persoana!

Oferte Revelion 2019 Antalya, Turcia

Pretul de pornire pentru un sejur in Antalya in perioada 29 decembrie 2018 – 5 ianuarie 2019 este de 480€/persoana, cu cazare la un hotel de 5 stele, all inclusive. Situata pe Coasta Mediteranei, Antalya este cea mai mare statiune turistica din Turcia, fiind ideala pentru a petrecere Revelionul datorita resorturilor all inclusive extrem de ospitaliere, cu cele mai alese mancaruri si bauturi.

Atentie! Preturile mentionate in acest articol sunt orientative, iar ele pot suferi modificari pe masura ce ne apropiem de perioada Revelionului, acestea fiind printre cele mai cautate destinatii cu aceasta ocazie. Asadar, pentru a beneficia de cele mai bune oferte pentru Revelion 2019, rezerva din timp locurile pentru tine si cei dragi!

Verifică AICI oferta specială Christian Tour pentru vacanța de Revelion.