Atracții secrete: trei tuneluri atipice

Prima pagină » Articole » Atracții secrete: trei tuneluri atipice

Fiecare colț al lumii ascunde secrete incredibile, de o frumusețe greu de imaginat. Printre numeroasele monumente și peisaje culturale desăvârșite se rătăcesc deseori atracții de care nu foarte multă lume a auzit. Este cazul și unor tuneluri incredibile, care impresionează prin frumusețea sau ineditul lor.

Tunelul Wisteria din Japonia

 Foto: oddee

În Kitakyushu, Grădina Kawachi Fuji este gazda unui spectaculos tunel din flori. Poți poposi pe una din băncile situate în acest pasaj, admirând jocul culorilor pastelate și miresmele îmbietoare ale florilor, care te vor relaxa pe deplin.

Tunelul subacvatic din Spania

 Foto: oddee

În Valencia ai ocazia de a surprinde cu adevărat viața subacvatică. Un tunel îți croiește drum printre animalele marine și îți oferă posibilitatea de a admira pești, balene sau rechini în mediul lor. Dacă ești claustrofobic, nu este recomandat să ajungi aici. Kilometri întregi vei fi înconjurat de apă și te vei simți ca într-o bulă magică, înconjurat de vietăți jucăușe dar și periculoase.

Tunelul suprarealist din China

 Foto: oddee

Un tunel parcă desprins din picturile marilor artiști suprarealiști, ca și când imaginația lui Dali ar fi devenit realitate. Traversează pe sub râul Huangpu din Shanghai într-o mreajă de culori turbate, care te ademenesc și te fac să te simți ca într-un vis amețitor. Tunelul atipic este, în realitate, o capsulă din sticlă, viu colorată, însă traversarea celor 647 de metri ai săi va fi totodată cel mai distractiv și mai nebun drum pe care l-ai făcut în viața ta.

Oferta Christian Tour

Porneste in circuitul cultural Spania – Costa Brava, la preturi de la 509 €/pers. Beneficiezi de transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4*, 6 cazari cu demipensiune intr-o statiune de pe Costa Brava la 2, 3 sau 4*, 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2- 4*, ghid insotitor pe traseu, asistenta turistica pe Costa Brava. Detalii aici