After Dark în Florența

Prima pagină » Articole » After Dark în Florența

Ce înseamnă Florenţa? Ce-ţi vine în minte atunci când te gîndești la acest oraș minunat? Probabil michelangeliana statuie a lui David, domul lui Brunelleschi, poate biserica Santa Maria Novella… Recunoscut ca locul natal al Renaşterii italiene, Florenţa este  un oraş plin de artă şi istorie. Dar ce se întâmplă când muzeele se închid iar luminile galeriilor se sting? Cele care răzbat în întunericul nopții sunt feliarele, iar dacă ziua acest oraș are atracțiile sale, extrem de incitante, iată că acestea sunt la fel și noaptea. Unde? În cluburi și baruri atrăgătoare.

Girasol Latin Bar (Via del Romito 1)
Este un restaurant şi cocktail bar de inspiraţie sud-americană este lângă Fortezza. Aici se serveşte şi vită argentiniană, dar şi pizza, iar lângă bar este ringul de dans, care te îmbie cu ritmuri braziliene şi cubaneze. Aici poți simți cu adevărat La vida Loca!

Casa del Vino (Via del Ariento 16R)

Dacă eşti în căutare de experienţe autentice florentine, Casa del Vino este locul potrivit. Numele se traduce, simplu, prin „Casa vinului”, reflectând simplitatea acestei tradiţionale vinoteci. Este aproape de piaţa centrală, are un interior din lemn polishat şi rafturi pline de sticle cu băuturi. Ce alt loc poate fi mai potrivit pentru a servi tradiţionalul vin roşu toscan, chianti?

Gallery Hotel (Vicolo dell’Oro 5)
Dacă devii pretenţios, trebuie să mergi la Gallery Hotel, care se află la câteva minute distanţă de unul dintre simbolurile Florenţei, Ponte Vecchio. Terasa-bar de la Galerie are reputaţia de a atrage persoane pentru care imaginea contează în primul rând, ca de exemplu, fotomodele. Aşteaptă-te să plăteşti ceva mai mult, priveliştea, băutura şi aperitivele sunt mai scumpe aici.

Central Park (Via Fosso Macinante 2)
Va trebui să te aventurezi în suburbiile Florenţei pentru a descoperi cel mai popular super-club din oraş. Cu cinci ringuri de dans şi cu muzică ce variază de la hip-hop şi R’n’B la electronică şi clasică-disco, este uşor să-ţi dai seama de ce acest local a fost construit departe de străzile pietruite din centru. De îndată ce-ai plătit intrarea şi ai cumpărat ceva de băut, ţine-ţi bine bonul. Ţi se va cere mai târziu şi ai putea avea probleme dacă nu-l arăţi. Central Park este exact ce-ţi trebuie pentru a avea o noapte „sălbatică”.

Oferta Christian Tour- Circuit Florența
Circuit Lago di Garda, de la 295 de euro de persoană- Gaz, Verona, Veneția, Padova, Milano, Lago di Garda, Florența, Lublijana. Plecare din București cu autocarul, 7 nopți de cazare cu mic dejun inclus, plus cinci cine. Mai multe detalii pe www.christiantour.ro, tel. 021.270.00.99