Vas de croaziera ancorat intr-o laguna langa Nisa (Nice), Franta

Vacanțe cadou de la iepuraș

Prima pagină » Articole » Vacanțe cadou de la iepuraș

An de an, faci pe iepurașul de Paște, oferindu-le celor dragi cadouri. Cu siguranță însă, ți se întâmplă să rămâi și în pană de idei. Ei bine, dacă este cazul și acum, noi îți oferim soluția. Cumpără vacanțe cadou în cele mai frumoase destinații! Sunt cadouri excelente, atât pentru tine cât și pentru partener, frați, părinți, bunici, socrii, pentru că rezolvi problema concediilor și prinzi oferte la prețuri foarte bune, cu discount-uri. Așadar, fii un iepuraș de Paște inspirat!

Urcă la bordul unui paradis plutitor! Dacă nu ai fost într-o croazieră, acum este momentul. Divertisment la bordul vasului (spectacole, lecții de dans, seri tematice, acces la piscină și la sala de fitness), întinderi nesfârșite de apă, plaje exotice, golfuri paradisiace, orașe culturale, așteaptă să le descoperi.

Vas de croaziera ancorat intr-o laguna langa Nisa (Nice), Franta

Vas de croaziera ancorat intr-o laguna langa Nisa (Nice), Franta

Convinge-te că există pe litoralul din România ceva pentru toate gusturile și buzunarele. Pentru un bronz excepțional și relaxare cât cuprinde, îți recomandăm Mamaia, Eforie Nord, Venus, Costinești, Olimp sau alte stațiuni primitoare, cu hoteluri, restaurante și terase, de la cele mai modeste la cele mai luxoase.

Vacanțele în Grecia și Turcia, pot fi o alegere inspirată pentru tine. Te vei convinge că au foarte multe lucruri în comun: posibilități de distracție pentru oricine, plaje însorite cu nisip fin, sunt scăldate de razele soarelui din mai până în octombrie, hoteluri primitoare și peisaje luxuriante rupte din paradis.

Vrei să vezi cu proprii ochi frumuseți naturale și culturale, la care alții doar suspină? Atunci alege un circuit cultural și vizitează Europa! Fotografiază-te alături de celebrități la Muzeul de ceară Madame Tussauds din Londra, fii martorul apusurilor de soare lângă Turnul Bellem din Portugalia și descoperă secretele celor mai frumoase castele de pe bătrânul continent.

Christian Tour vine în ajutorul “iepurașului” cu cele mai bune idei de vacanțe cadou pentru toate vârstele, sejururi, circuite, programe Senior Voyage și multe alte oferte, care vor satisfice și cel mai pretențios iubitor de călătorii. Descoperă ofertele AICI.

 

Autor: Loredana Ciubuc