La vânătoare de comori în exoticul Singapore

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Exotic » La vânătoare de comori în exoticul Singapore

Răsfață-te cu lux, rafinament și frumuseți asiatice moderne sau datând din secole îndepărtate, alegând o vacanță în “Orașul Leului-Dragon” – Singapore. Orice vei face în Singapore, cu siguranță vei fi fascinat de cultura și exotismul Asiei. Dintre sutele de atracții turistice ale acestui mic oraș-țară, iată câteva pe care nu ar trebui să le ratezi!

The Merlion fountainVizitează Marina Bay
Poți fotografia aici cele mai atrăgătoare clădiri, cu forme diverse și ciudate și foarte mulți zgârie-nori care găzduiesc companii internaţionale, cele mai cunoscute fiind: Esplanada – sală de teatru și spectacole, faimosul hotel Marina Bay Sands, Singapore Flyer – cea mai mare punte de observație din lume, Muzeul de Artă și Știință – arhitectural arată ca o floare cu petale albe și Merlion – emblema oraşului.

Templul – muzeu “Dintele lui Buddha
Când ajungi în Singaporenu uita să vizitezi templul și muzeul “Dintele lui Buddha”. Aici vei fi fascinat de liniștea și credința care te cuprind de îndată, dar și arhitectura și colecția impresionantă de artefacte specifice culturii și istoriei asiatice.

Jurong Bird Park
O întrecere cu prietenii sau partenerul/a în identificarea celor mai multe specii de păsări cu siguranță vă va distra copios. Și crede-ne, vei avea de unde să alegi! Jurang Bird Park adună peste 8000 de păsări, din 600 de specii, fiind cel mai mare parc de păsări din lume.

Universal Studios
Fie că ești sau nu pasionat de filme și actori, sigur nu vei regreta dacă alegi un tur prin singurul parc tematic Universal Studios din Asia Sud-Estică. Fratele mai mic al studiourilor hollywoodiene Universal îți va antrena imaginația la maxim.

Muzeul Național Singapore
Dacă ai plănuit o vacanță în Singapore, îți recomandăm musai o vizită la muzeu. Află de ce i se spune “Orașul Leilor” sau “Orașul Leului-Dragon” și admiră colecții care redau istoria țării începând din secolul al XIV-lea până în prezent.

70 de hectare de exotism – Grădina Botanică
Relaxează-te o zi într-una dintre cele mai frumoase oaze din lume. Plimbări printre palmieri și banani, sieste pe gazonul de un verde imaculat sau pe băncuțe umbrite de copaci uriași sunt doar câteva din atracțiile acestui parc național. Lasă-te încântat de parfumul diferitelor soiuri de plante colorate, pomi fructiferi exotici, bambuși, cele trei lacuri ale parcului și speciile de păsări care îl populează.

Orchid gardenParcul Orhideelor
Grădina Botanică adăpostește pe o suprafață de 3 hectare cea mai mare grădină de orhidee din Asia. Pregătește-ți aparatul foto pentru că nu vei rezista tentației de a poza cele peste 1000 de specii de orhidee și cei peste 2000 de hibrizi . Frumusețea lor e răpitoare.

Excursie cu parfum de copilărie la Zoo
Explorează una dintre cele mai mari grădini zoologice din lume. Aceasta adăpostește pe o suprafață de aproximativ 25 de hectare, 300 de specii de mamifere, păsări și reptile, însumând aproape 2800 de animale. În prezența unui ghid, poți interacționa activ cu animalele, asistând la ședințele de dezmierdări, dresaj și hrănire.

De neratat! Safari de noapte
Dacă vrei să închei excursia în Singapore simțind puțină adrenalină, atunci nu rata unul din safari-urile de noapte care se organizează pentru turiștii veniți pe tărâmul asiatic dar și pentru localnici.

Sejur în Singapore cu Christian Tour
Pornește la vânătoare de comori în exoticul Singapore, alegând un sejur de 7 nopți. Detalii aici.

 

 

Autor: Loredana Ciubuc